@danai_barka

ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿

Unknown
class="content__text"
 Ό,τι κι αν σε απασχολεί..ό,τι κι αν σε προβληματίζει..ό,τι κι αν σε αποδυναμώνει..ό,τι κι αν σε οδηγεί σε δυσβάστακτα μονοπάτια…Α Υ Τ Ο είναι η λύση. 
Η αγκαλιά,η ασφάλεια,η προσμονή,η φροντίδα.
Σε οποίο πρόσωπο κι αν το βρίσκει ο καθένας..σε άνθρωπο,σε ζωάκι,σε τοποθεσία..όλοι έχουμε το κλειδί μας και το μαγικό σημείο που νιώθουμε οικειότητα και άνεση να είμαστε οι εαυτοί μας. 
Το Ροξακι μου,η αγκαλιά μου..περιμένει πως & πως να μπω στο σπιτι και να πέσουμε στο πάτωμα για αγκαλιές. 
Κι εγώ περιμένω πως & πως να αφήσω την δύσκολη καθημερινότητα εκτός σπιτιού και να αφεθώ στα φιλιά και τις αγκαλιές της. 
Η ροξυ μου,είναι μια απ τις μαγικές αγκαλιές της ζωής μου..για τις υπόλοιπες θα μιλήσουμε άλλη φορά ☺️
Εσείς; Έχετε μαγικές αγκαλιές που χάνεστε εκεί και τα ξεχνάτε όλα;;

—— #roxy

class="content__text" Ό,τι κι αν σε απασχολεί..ό,τι κι αν σε προβληματίζει..ό,τι κι αν σε αποδυναμώνει..ό,τι κι αν σε οδηγεί σε δυσβάστακτα μονοπάτια…Α Υ Τ Ο είναι η λύση. Η αγκαλιά,η ασφάλεια,η προσμονή,η φροντίδα. Σε οποίο πρόσωπο κι αν το βρίσκει ο καθένας..σε άνθρωπο,σε ζωάκι,σε τοποθεσία..όλοι έχουμε το κλειδί μας και το μαγικό σημείο που νιώθουμε οικειότητα και άνεση να είμαστε οι εαυτοί μας. Το Ροξακι μου,η αγκαλιά μου..περιμένει πως & πως να μπω στο σπιτι και να πέσουμε στο πάτωμα για αγκαλιές. Κι εγώ περιμένω πως & πως να αφήσω την δύσκολη καθημερινότητα εκτός σπιτιού και να αφεθώ στα φιλιά και τις αγκαλιές της. Η ροξυ μου,είναι μια απ τις μαγικές αγκαλιές της ζωής μου..για τις υπόλοιπες θα μιλήσουμε άλλη φορά ☺️ Εσείς; Έχετε μαγικές αγκαλιές που χάνεστε εκεί και τα ξεχνάτε όλα;; —— #roxy

February 15, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com