@dagens_nyheter

DN

Unknown
class="content__text"
 En ordentlig solstorm resulterade i fantastiskt norrsken under natten i hela Sverige. För den som missade showen kan det blir en ny chans redan på måndagskvällen.
•
Nattens norrsken har varit synligt i stora delar av landet och även så långt söderut som i Danmark och Nederländerna. På sociala medier har personer postat bilder på ett enormt grön-rött norrsken.
•
Att det med blotta ögat går att se norrsken på de breddgraderna händer inte ofta, enligt Urban Brändström, rymdfysiker och forskare vid Institutet för rymdfysik.

class="content__text" En ordentlig solstorm resulterade i fantastiskt norrsken under natten i hela Sverige. För den som missade showen kan det blir en ny chans redan på måndagskvällen. • Nattens norrsken har varit synligt i stora delar av landet och även så långt söderut som i Danmark och Nederländerna. På sociala medier har personer postat bilder på ett enormt grön-rött norrsken. • Att det med blotta ögat går att se norrsken på de breddgraderna händer inte ofta, enligt Urban Brändström, rymdfysiker och forskare vid Institutet för rymdfysik.

February 27, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com