@csorbaanita

Anita Csorba

Unknown
class="content__text"
 Fantasztikus hírem van! IDÉN is elindult az ÁLOMSZOBAGYÁR csapata, hogy 10 álmot váltson valóra. Hamarosan Ti is követhetitek az izgalmakat, szeptembertől kezdődik az epizódok sugárzása a Spektrum Home csatornáján. Addig is hétről hétre jelentkezni fogok egy kis kulisszák mögötti tartalommal, ahol betekintést nyerhettek, milyen egy ilyen nap a kamerák mögött. 

Ami idén egy nagy változás, hogy a szoba tulajdonosa nem tudja, hogy hozzá megyünk, csak este, a kész Álomszobánál szembesül vele, hogy ott jártunk. Mondanám, hogy képzeljétek el a reakciókat, de őszintén szólva, elképzelni sem lehet azt a leírhatatlan örömöt, amit az arcokon látunk... Nem tudom igazán szavakba sem önteni, de nem is kell, mert látni fogjátok a saját szemetekkel.

Köszönjük a megbízást a @spektrumhome_official -nak, és az együttműködést a @ppgtrilak - nélkülük nem valósulhatnának meg ezek az álmok. 

 #alomszobagyar #lakberendezes #amikorazalmokmegvalosulnak

class="content__text" Fantasztikus hírem van! IDÉN is elindult az ÁLOMSZOBAGYÁR csapata, hogy 10 álmot váltson valóra. Hamarosan Ti is követhetitek az izgalmakat, szeptembertől kezdődik az epizódok sugárzása a Spektrum Home csatornáján. Addig is hétről hétre jelentkezni fogok egy kis kulisszák mögötti tartalommal, ahol betekintést nyerhettek, milyen egy ilyen nap a kamerák mögött. Ami idén egy nagy változás, hogy a szoba tulajdonosa nem tudja, hogy hozzá megyünk, csak este, a kész Álomszobánál szembesül vele, hogy ott jártunk. Mondanám, hogy képzeljétek el a reakciókat, de őszintén szólva, elképzelni sem lehet azt a leírhatatlan örömöt, amit az arcokon látunk... Nem tudom igazán szavakba sem önteni, de nem is kell, mert látni fogjátok a saját szemetekkel. Köszönjük a megbízást a @spektrumhome_official -nak, és az együttműködést a @ppgtrilak - nélkülük nem valósulhatnának meg ezek az álmok. #alomszobagyar #lakberendezes #amikorazalmokmegvalosulnak

June 25, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com