@crvenazvezdakk

crvenazvezdakk

Serbia
KK Crvena zvezda mts aktivno je učestvovao u humanitarnom događaju u organizaciji udruženja građanja ’’Čuvari ognjišta’’ koji su uz pomoć brojnih prijatelja organizovali manifestaciju ’’Trojka za Boška’’.

Boško Gugleta je rođen 14.01.2021. godine u Novom Sadu. Nažalost, već sa tri meseca ustanovljena mu je dijagnoza ’’SMA 1’’. Bolest se manifestuje brzom i progresivnom atrofijom mišića. Brzo se gube neophodne životne funkcije (hodanje, gutanje, disanje, varenje).

Jedna od prvih akcija prikupljanja neophodnih sredstava je održana baš na terenima Crvene zvezde, a takmičari u brzom šutiranju trojki bili su proslavljeni sportisti, aktivni i bivši, kao i brojne javne ličnosti iz sveta glume, muzike, novinarstva… 

To je samo početak jer za malog Boška predstoji velika borba u kojoj je njemu neophodna pomoć. To možete uraditi na sledeće načine:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 1032 i pošaljimo SMS na 3030, ili uplatom na račun (više na sajtu).

#kkcz #BudiHuman

KK Crvena zvezda mts aktivno je učestvovao u humanitarnom događaju u organizaciji udruženja građanja ’’Čuvari ognjišta’’ koji su uz pomoć brojnih prijatelja organizovali manifestaciju ’’Trojka za Boška’’. Boško Gugleta je rođen 14.01.2021. godine u Novom Sadu. Nažalost, već sa tri meseca ustanovljena mu je dijagnoza ’’SMA 1’’. Bolest se manifestuje brzom i progresivnom atrofijom mišića. Brzo se gube neophodne životne funkcije (hodanje, gutanje, disanje, varenje). Jedna od prvih akcija prikupljanja neophodnih sredstava je održana baš na terenima Crvene zvezde, a takmičari u brzom šutiranju trojki bili su proslavljeni sportisti, aktivni i bivši, kao i brojne javne ličnosti iz sveta glume, muzike, novinarstva… To je samo početak jer za malog Boška predstoji velika borba u kojoj je njemu neophodna pomoć. To možete uraditi na sledeće načine: Slanjem SMS poruke: Upišimo 1032 i pošaljimo SMS na 3030, ili uplatom na račun (više na sajtu). #kkcz #BudiHuman

July 28, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com