@crvenazvezdafk

FK Crvena zvezda

Unknown
class="content__text"
 ❗️Карте за дерби у продаји❗️

Највећа утакмица српског фудбала, 169. по реду вечити дерби, ће се одиграти у среду, 1. марта од 19 часова, а карте за меч су у продаји. Термини у којима можете доћи до карте на благајнама стадиона “Рајко Митић” су - петак од 10 до 18 часова, као и субота од 10 часова до почетка утакмице са Чукаричким, док је продаја путем интернета већ почела. Подсећамо вас да ће сваки звездаш, са очитаном улазницом за меч са Чукаричким, добити бесплатну карту за вечити дерби. 

🔴⚪️

❗Derbi tickets on sale❗

Tickets for the 169th Večiti derbi are now on sale. The game will be played on Wednesday, 1 March at 19.00 at Rajko Mitić Stadium. Please note that a validated Čukarički ticket can be exchanged for a Večiti derbi ticket free of charge!

 #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

class="content__text" ❗️Карте за дерби у продаји❗️ Највећа утакмица српског фудбала, 169. по реду вечити дерби, ће се одиграти у среду, 1. марта од 19 часова, а карте за меч су у продаји. Термини у којима можете доћи до карте на благајнама стадиона “Рајко Митић” су - петак од 10 до 18 часова, као и субота од 10 часова до почетка утакмице са Чукаричким, док је продаја путем интернета већ почела. Подсећамо вас да ће сваки звездаш, са очитаном улазницом за меч са Чукаричким, добити бесплатну карту за вечити дерби. 🔴⚪️ ❗Derbi tickets on sale❗ Tickets for the 169th Večiti derbi are now on sale. The game will be played on Wednesday, 1 March at 19.00 at Rajko Mitić Stadium. Please note that a validated Čukarički ticket can be exchanged for a Večiti derbi ticket free of charge! #crvenazvezda #fkcz #czv #zvezda #zvezdaježivot

February 17, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com