@ceskasporitelna

Česká spořitelna

Unknown
class="content__text"
 Vydejte se s námi do světa superhrdinů! Pro všechny fanoušky světa komiksů, sci-fi, fantasy a gamingu máme skvělou zprávu, blíží se @comiccon_prague a @ceskasporitelna je i v letošním roce hrdým partnerem festivalu.

Nadupaný třídenní festival je tradičně věnovaný videohrám, stolním hrám, filmům a seriálům, anime a komiksu, knihám a obrazům i kostýmům.

Pro všechny návštěvníky festivalu jsme připravili zónu, ve které si můžete natočit 360° video, zahrát si Air Hockey nebo si chvilku odpočinout v naší chill zone. Ujít si rozhodně nenechte ani naši besedu o bezpečnosti, kde se dozvíte, jak se bránit, když záporáci útočí na účty ve hrách, na sociálních sítích nebo v bance.

Napište nám do komentáře, jaká je vaše superschopnost a soutěžte o 3x2 vstupenky na Comic-Con Prague.

Soutěžíme do pondělí 10. 4. 2023 a kompletní pravidla naleznete na https://www.csas.cz/cs/page/soutez-comic-con.

 #festival #comiccon #comicconprague #jsmesporka

class="content__text" Vydejte se s námi do světa superhrdinů! Pro všechny fanoušky světa komiksů, sci-fi, fantasy a gamingu máme skvělou zprávu, blíží se @comiccon_prague a @ceskasporitelna je i v letošním roce hrdým partnerem festivalu. Nadupaný třídenní festival je tradičně věnovaný videohrám, stolním hrám, filmům a seriálům, anime a komiksu, knihám a obrazům i kostýmům. Pro všechny návštěvníky festivalu jsme připravili zónu, ve které si můžete natočit 360° video, zahrát si Air Hockey nebo si chvilku odpočinout v naší chill zone. Ujít si rozhodně nenechte ani naši besedu o bezpečnosti, kde se dozvíte, jak se bránit, když záporáci útočí na účty ve hrách, na sociálních sítích nebo v bance. Napište nám do komentáře, jaká je vaše superschopnost a soutěžte o 3x2 vstupenky na Comic-Con Prague. Soutěžíme do pondělí 10. 4. 2023 a kompletní pravidla naleznete na https://www.csas.cz/cs/page/soutez-comic-con. #festival #comiccon #comicconprague #jsmesporka

April 22, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com