@buschebba

Ebba Busch

Unknown
class="content__text"
 Alla hjärtans dag i all ära - men det är i vardagen det händer. Vi kristdemokrater tror inte att det går att skapa det perfekta samhället, men tillsammans kan vi göra det så bra som bara möjligt. 

Du ska kunna lita på samhället när du behöver en hjälpande hand. Från födsel till äldreomsorg ska det finns god vård i tid i hela landet. Idag vill jag därför tacka alla som finns där med den hjälpande handen. Tack till alla som arbetar inom vård och omsorg - vårdbiträden, sjuksköterskor och alla ni som finns där när det behövs som mest. 

Och glad alla hjärtans dag till er alla!

class="content__text" Alla hjärtans dag i all ära - men det är i vardagen det händer. Vi kristdemokrater tror inte att det går att skapa det perfekta samhället, men tillsammans kan vi göra det så bra som bara möjligt. Du ska kunna lita på samhället när du behöver en hjälpande hand. Från födsel till äldreomsorg ska det finns god vård i tid i hela landet. Idag vill jag därför tacka alla som finns där med den hjälpande handen. Tack till alla som arbetar inom vård och omsorg - vårdbiträden, sjuksköterskor och alla ni som finns där när det behövs som mest. Och glad alla hjärtans dag till er alla!

February 15, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com