@buschebba

Ebba Busch

Unknown
class="content__text"
 Värme, kärlek, dans och vänner. En riktigt god tårta och massa lånade festsaker och extra hjälpsamma händer. Så tacksam för fina firanden av Elise och mig i veckan. Finaste som finns när människor kan och vill ge av sin tid. 

Nu har vi bjudit mormor och morfar på ”tjöppfärssås” som tack för hjälp. Barnen är i pyjamasarna och jag sträcker ut mig på soffan och laddar för läggning. Imorgon vankas utvecklingssamtal och vi har gjort läsläxan igen. Imorgon är det måndag igen. Innan dess ska vi sova. Och städningen gör vi annan dag i vårt liv.

class="content__text" Värme, kärlek, dans och vänner. En riktigt god tårta och massa lånade festsaker och extra hjälpsamma händer. Så tacksam för fina firanden av Elise och mig i veckan. Finaste som finns när människor kan och vill ge av sin tid. Nu har vi bjudit mormor och morfar på ”tjöppfärssås” som tack för hjälp. Barnen är i pyjamasarna och jag sträcker ut mig på soffan och laddar för läggning. Imorgon vankas utvecklingssamtal och vi har gjort läsläxan igen. Imorgon är det måndag igen. Innan dess ska vi sova. Och städningen gör vi annan dag i vårt liv.

February 13, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com