@buschebba

Ebba Busch

Unknown
class="content__text"
 Och DÄR gick vi in i helgen! Ännu en intensiv arbetsvecka till ända. Bara en dryg vecka kvar till första omgången elstöd betalas ut. Alla EU-länder var besök för att diskutera hur vi stärker konkurrenskraften och banar väg för fler jobb. Sverige beslutade snabbt att skicka stöd till humanitära katastrofen i Turkiet och Syrien. I veckan hade landsbygdsminister även kick off för livsmedelsstrategi 2.0, oavsett läget i landet eller i omvärlden behöver vi vara trygga med att det går att få mat på tallriken. 

Idag hade vi viktiga diskussioner om läget i landet och hur tar vara på alla nya medlemmar som joinat partiet. Tacksam för så kloka ledamöter i partiets styrelse. Bra spänst i inläggen idag! Och så en drös minisemlor på det. 

Nu börjar Elise och min födelsedagshelg! Trevlig fredag på er!

class="content__text" Och DÄR gick vi in i helgen! Ännu en intensiv arbetsvecka till ända. Bara en dryg vecka kvar till första omgången elstöd betalas ut. Alla EU-länder var besök för att diskutera hur vi stärker konkurrenskraften och banar väg för fler jobb. Sverige beslutade snabbt att skicka stöd till humanitära katastrofen i Turkiet och Syrien. I veckan hade landsbygdsminister även kick off för livsmedelsstrategi 2.0, oavsett läget i landet eller i omvärlden behöver vi vara trygga med att det går att få mat på tallriken. Idag hade vi viktiga diskussioner om läget i landet och hur tar vara på alla nya medlemmar som joinat partiet. Tacksam för så kloka ledamöter i partiets styrelse. Bra spänst i inläggen idag! Och så en drös minisemlor på det. Nu börjar Elise och min födelsedagshelg! Trevlig fredag på er!

February 11, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com