@buschebba

Ebba Busch

Unknown
class="content__text"
 Konkurrenskraft - det är ett av de vackraste orden jag vet. Det kan låta konstigt men inte så konstigt om man tänker på det. Stark konkurrenskraft innebär att företag kan växa och anställa fler. Det ger ökade skatteintäkter till skola, vård och omsorg. Och det gör att fler har ett arbete att gå till, fler mammor och pappor har möjlighet att försörja sig själva och sin familj.

I egenskap av ordförandeland i EU har @johan_forssell och jag de senaste dagarna välkomnat EUs konkurrenskraftsministrar till Stockholm.

Coronakris, inflation och energikrisen har gjort att mycket av EU:s agenda handlat om nödvändiga men kortsiktiga lösningar. Tillsammans måste vi klara av att lyfta blicken och se till att de kortsiktiga åtgärderna inte hämmar EU:s konkurrenskraft långsiktigt. De senaste dagarna har präglats av viktigt samtal som varit ett viktigt första steg för att hitta en balanserad väg framåt.

class="content__text" Konkurrenskraft - det är ett av de vackraste orden jag vet. Det kan låta konstigt men inte så konstigt om man tänker på det. Stark konkurrenskraft innebär att företag kan växa och anställa fler. Det ger ökade skatteintäkter till skola, vård och omsorg. Och det gör att fler har ett arbete att gå till, fler mammor och pappor har möjlighet att försörja sig själva och sin familj. I egenskap av ordförandeland i EU har @johan_forssell och jag de senaste dagarna välkomnat EUs konkurrenskraftsministrar till Stockholm. Coronakris, inflation och energikrisen har gjort att mycket av EU:s agenda handlat om nödvändiga men kortsiktiga lösningar. Tillsammans måste vi klara av att lyfta blicken och se till att de kortsiktiga åtgärderna inte hämmar EU:s konkurrenskraft långsiktigt. De senaste dagarna har präglats av viktigt samtal som varit ett viktigt första steg för att hitta en balanserad väg framåt.

February 10, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com