@buschebba

Ebba Busch

Unknown
class="content__text"
 Järnmalmen, skogen och billig el byggde stora delar av svenskt välstånd. Dessa tillgångar lade grunden till att basindustrin utvecklades och alla andra näringar, som skapade svenska jobb, export och skatteintäkter. Detta måste vi nu göra igen.  
 
Industrins gröna omställning kräver elektrifiering. Vi behöver bygga mer el, billig el, närproducerad och fossilfri el, så att vi kan fortsätta att stärka svensk konkurrenskraft.  
 
Det kommer att skapa fler jobb, så att föräldrar kan försörja sina barn. Det ger skatteintäkter till utbildning, sjukvård och omsorg. Det skapar förutsättningar för att nå våra klimatmål. Igår kväll medverkade jag i Agenda om industrins gröna omställning.

class="content__text" Järnmalmen, skogen och billig el byggde stora delar av svenskt välstånd. Dessa tillgångar lade grunden till att basindustrin utvecklades och alla andra näringar, som skapade svenska jobb, export och skatteintäkter. Detta måste vi nu göra igen.     Industrins gröna omställning kräver elektrifiering. Vi behöver bygga mer el, billig el, närproducerad och fossilfri el, så att vi kan fortsätta att stärka svensk konkurrenskraft.     Det kommer att skapa fler jobb, så att föräldrar kan försörja sina barn. Det ger skatteintäkter till utbildning, sjukvård och omsorg. Det skapar förutsättningar för att nå våra klimatmål. Igår kväll medverkade jag i Agenda om industrins gröna omställning.

February 10, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com