@buschebba

Ebba Busch

Unknown
class="content__text"
 Sunday wrap up! 

Ännu en vecka går mot sitt slut. Den här veckan är det också 100 dagar sedan Sverige fick ett nytt ledarskap. Tempot har varit högt och initiativen för efterlängtade reformer har varit många. Det är nödvändigt för att få ordning på Sveriges svåra problem. Mycket kan och ska hända innan vi fullföljt det mandat vi fått av svenska folket.

Svep bland bilderna för några nedslag om vad vi gjort de första 100 dagarna men också specifikt några av veckans nyheter. Goda besked för fler verktyg i kampen mot grov organiserad brottslighet, för ett starkare barnrättperspektiv, säkrare tillgång till läkemedel och nytt mål om 100 procent fossilfritt för mer elproduktion! 

Barnen och jag har varit på barnkalas och försökt njuta av en (nästan) ledig söndag. Hoppas ni får en fin kväll!

class="content__text" Sunday wrap up! Ännu en vecka går mot sitt slut. Den här veckan är det också 100 dagar sedan Sverige fick ett nytt ledarskap. Tempot har varit högt och initiativen för efterlängtade reformer har varit många. Det är nödvändigt för att få ordning på Sveriges svåra problem. Mycket kan och ska hända innan vi fullföljt det mandat vi fått av svenska folket. Svep bland bilderna för några nedslag om vad vi gjort de första 100 dagarna men också specifikt några av veckans nyheter. Goda besked för fler verktyg i kampen mot grov organiserad brottslighet, för ett starkare barnrättperspektiv, säkrare tillgång till läkemedel och nytt mål om 100 procent fossilfritt för mer elproduktion! Barnen och jag har varit på barnkalas och försökt njuta av en (nästan) ledig söndag. Hoppas ni får en fin kväll!

February 03, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com