@bieadam

Bianca Adam

Romania
Ce se intampla cu generatia asta? Generația care are cea mai multa treaba de facut. 
 Noi suntem datori cu schimbarea mentalitatii pe care am dobandit-o, poate, de la parintii nostri care ne-au crescut cum au stiut ei mai bine. Suntem dornici de buna-stare si echilibru mental dar ne e frica sa ne descoperim si sa ne cunoastem pe noi insine, de frica prejudecatilor pe care poate si noi la randul nostru le propagam pe altii: 
"N-am nevoie de terapie" ,"Pai ce, sunt nebun? N-am eu nevoie de psiholog", 
- si astfel ne reprimam de ani intregi emotiile care mai devreme si mai tarziu vor exploda sub forme de diferite "tulburari mentale", pe care le normalizam si le imbratisam ca fiind un trend, pentru care ne tratam cu pastile dure pentru afectiuni mentale severe, ca sa musamalizam propria noastra frica de autocunoastere, sau ca sa putem functiona mai departe cu impresia fericirii sintetice.

 Sanatatea mentala nu este un moft, este o nevoie, iar daca parintii nostri ne-au invatat sa mergem la dentist cand ne doare o masea, pe copiii nostri, noi ii vom invata ca salariul se imparte obligatoriu in "BANI DE TERAPIE" si restul lucrurilor. 

 Ii multumesc lui @oliviaaddamsmusic ca a avut inițiativa și ne-a dar aripi sa deschidem așa subiect și @elizalupu_ pentru pozele reprezentative ale stărilor care cred ca ne sunt familiare tururor.

Ce se intampla cu generatia asta? Generația care are cea mai multa treaba de facut. Noi suntem datori cu schimbarea mentalitatii pe care am dobandit-o, poate, de la parintii nostri care ne-au crescut cum au stiut ei mai bine. Suntem dornici de buna-stare si echilibru mental dar ne e frica sa ne descoperim si sa ne cunoastem pe noi insine, de frica prejudecatilor pe care poate si noi la randul nostru le propagam pe altii: "N-am nevoie de terapie" ,"Pai ce, sunt nebun? N-am eu nevoie de psiholog", - si astfel ne reprimam de ani intregi emotiile care mai devreme si mai tarziu vor exploda sub forme de diferite "tulburari mentale", pe care le normalizam si le imbratisam ca fiind un trend, pentru care ne tratam cu pastile dure pentru afectiuni mentale severe, ca sa musamalizam propria noastra frica de autocunoastere, sau ca sa putem functiona mai departe cu impresia fericirii sintetice. Sanatatea mentala nu este un moft, este o nevoie, iar daca parintii nostri ne-au invatat sa mergem la dentist cand ne doare o masea, pe copiii nostri, noi ii vom invata ca salariul se imparte obligatoriu in "BANI DE TERAPIE" si restul lucrurilor. Ii multumesc lui @oliviaaddamsmusic ca a avut inițiativa și ne-a dar aripi sa deschidem așa subiect și @elizalupu_ pentru pozele reprezentative ale stărilor care cred ca ne sunt familiare tururor.

December 09, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com