@bclepasvakidan

Beauty Concept LEPA SVAKI DAN

Unknown
class="content__text"
 ๐Š๐š๐ค๐จ ๐๐š ๐ฏ๐š๐ฆ ๐ก๐ข๐ฃ๐š๐ฅ๐ฎ๐ซ๐จ๐ง๐ฌ๐ค๐ข ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ž๐ซ๐ข ๐ญ๐ซ๐š๐ฃ๐ฎ ๐ฌฬŒ๐ญ๐จ ๐๐ฎ๐ณฬŒ๐ž?

Hijaluronski fileri su veฤ‡ godinama jedan od najpopularnijih estetskih procedura koja je tu da prevenira i koriguje znakove starenja i oฤuvaju mladolik i sveลพ izgled lica ๐Ÿฅฐ Naลกa draga @dr.tamara.vujacic se uvek vodi pristupom โ€œmanje je viลกeโ€ i uvek naglaลกava da je pre svake estetke procedure veoma vaลพno da negujete i brinete o svojoj koลพi. 
๐Ÿ’‰Hijaluronski fileri u zavisnosti od vrste, mogu trajati od 6 meseci do 2 godine, a njihova trajnost zavisi od mnogih faktora kao ลกto su koliฤina, vrsta filera, regija lica u koju je injektovan (viลกe ili manje pokretljive regije), ali i od metabolizma vaลกeg tela. Meฤ‘utim, postoji nekolko naฤina kako da produลพimo efekat filera โฌ‡๏ธ

1๏ธโƒฃ๐ˆ๐ณ๐›๐ž๐ ๐š๐ฏ๐š๐ฃ๐ญ๐ž ๐๐ข๐ซ๐ž๐ค๐ญ๐ง๐จ ๐ข๐ณ๐ฅ๐š๐ ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ง๐œ๐ฎ i boravak na visokim temperaturama. Pored toga ลกto ubrzava starenje koลพe, sunce j jedan od glavnih razloga za nastanak bora. Preporuฤuje se da se u periodu od 10h do 16h ne izlaลพete direktnom suncu i da svakog dana bez izuzetka nanosite SPF.
2๏ธโƒฃ ๐‡๐ข๐๐ซ๐ข๐ซ๐š๐ฃ๐ญ๐ž ๐ค๐จ๐ณฬŒ๐ฎ - kako biste produลพili dejstvo filera vaลพno je a redovno i adekvatno negujete svoju koลพu kako spolja tako i iznutra.
3๏ธโƒฃ ๐’๐ฆ๐š๐ง๐ฃ๐ข๐ญ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ž๐ฌ visok nivo kortizola i drugih hormona stresa znaฤajno ubrzava proces starenja i poniลกtava efekat HF.
4๏ธโƒฃ ๐“๐ซ๐ฎ๐๐ข๐ญ๐ž ๐ฌ๐ž ๐๐š ๐ฃ๐ž๐๐ž๐ญ๐ž ๐ณ๐๐ซ๐š๐ฏ๐จ ๐ข ๐ข๐ณ๐›๐š๐ฅ๐š๐ง๐ฌ๐ข๐ซ๐š๐ง๐จ - hrana direktno utiฤe na izgled naลกe koลพe, kako bi vam hF trajali ลกto duลพe izbegavajte konzerviranu, procesiranu, pakovanu hranu, smanjite unos ลกeฤ‡era i mleฤnih proizvoda.
5๏ธโƒฃ Poslednji ali jedan od najefikasnijih jeste ๐ซ๐ž๐๐จ๐ฏ๐š๐ง ๐ญ๐ซ๐ž๐ญ๐ฆ๐š๐ง ๐จ๐๐ซ๐ณฬŒ๐š๐ฏ๐š๐ง๐ฃ๐š ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ž๐ซ๐š pre nego ลกto dodje do potpune absorbcije. Ako se fileri zadrลพavaju do 10 meseci potrebno je da dodjete na tretman u 8 ili 9 mesecu ๐Ÿ’‰

๐Ÿ“ฒ๐Š๐จ๐ง๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐œ๐ข๐ฃ๐ž ๐ค๐จ๐ @dr.tamara.vujacic ๐ฌ๐ฎ ๐›๐ž๐ฌ๐ฉ๐ฅ๐š๐ญ๐ง๐ž ako u istom danu radite i samu proceduru, a svoj ลพeljeni termin moลพete zakazati pozivom na +381 64 8239 439 ili slanjem poruke u DM ๐Ÿ’Œ

๐Ÿ“Vidimo se u Treลกnjinog Cveta 1ลพ

class="content__text" ๐Š๐š๐ค๐จ ๐๐š ๐ฏ๐š๐ฆ ๐ก๐ข๐ฃ๐š๐ฅ๐ฎ๐ซ๐จ๐ง๐ฌ๐ค๐ข ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ž๐ซ๐ข ๐ญ๐ซ๐š๐ฃ๐ฎ ๐ฌฬŒ๐ญ๐จ ๐๐ฎ๐ณฬŒ๐ž? Hijaluronski fileri su veฤ‡ godinama jedan od najpopularnijih estetskih procedura koja je tu da prevenira i koriguje znakove starenja i oฤuvaju mladolik i sveลพ izgled lica ๐Ÿฅฐ Naลกa draga @dr.tamara.vujacic se uvek vodi pristupom โ€œmanje je viลกeโ€ i uvek naglaลกava da je pre svake estetke procedure veoma vaลพno da negujete i brinete o svojoj koลพi. ๐Ÿ’‰Hijaluronski fileri u zavisnosti od vrste, mogu trajati od 6 meseci do 2 godine, a njihova trajnost zavisi od mnogih faktora kao ลกto su koliฤina, vrsta filera, regija lica u koju je injektovan (viลกe ili manje pokretljive regije), ali i od metabolizma vaลกeg tela. Meฤ‘utim, postoji nekolko naฤina kako da produลพimo efekat filera โฌ‡๏ธ 1๏ธโƒฃ๐ˆ๐ณ๐›๐ž๐ ๐š๐ฏ๐š๐ฃ๐ญ๐ž ๐๐ข๐ซ๐ž๐ค๐ญ๐ง๐จ ๐ข๐ณ๐ฅ๐š๐ ๐š๐ง๐ฃ๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ง๐œ๐ฎ i boravak na visokim temperaturama. Pored toga ลกto ubrzava starenje koลพe, sunce j jedan od glavnih razloga za nastanak bora. Preporuฤuje se da se u periodu od 10h do 16h ne izlaลพete direktnom suncu i da svakog dana bez izuzetka nanosite SPF. 2๏ธโƒฃ ๐‡๐ข๐๐ซ๐ข๐ซ๐š๐ฃ๐ญ๐ž ๐ค๐จ๐ณฬŒ๐ฎ - kako biste produลพili dejstvo filera vaลพno je a redovno i adekvatno negujete svoju koลพu kako spolja tako i iznutra. 3๏ธโƒฃ ๐’๐ฆ๐š๐ง๐ฃ๐ข๐ญ๐ž ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ž๐ฌ visok nivo kortizola i drugih hormona stresa znaฤajno ubrzava proces starenja i poniลกtava efekat HF. 4๏ธโƒฃ ๐“๐ซ๐ฎ๐๐ข๐ญ๐ž ๐ฌ๐ž ๐๐š ๐ฃ๐ž๐๐ž๐ญ๐ž ๐ณ๐๐ซ๐š๐ฏ๐จ ๐ข ๐ข๐ณ๐›๐š๐ฅ๐š๐ง๐ฌ๐ข๐ซ๐š๐ง๐จ - hrana direktno utiฤe na izgled naลกe koลพe, kako bi vam hF trajali ลกto duลพe izbegavajte konzerviranu, procesiranu, pakovanu hranu, smanjite unos ลกeฤ‡era i mleฤnih proizvoda. 5๏ธโƒฃ Poslednji ali jedan od najefikasnijih jeste ๐ซ๐ž๐๐จ๐ฏ๐š๐ง ๐ญ๐ซ๐ž๐ญ๐ฆ๐š๐ง ๐จ๐๐ซ๐ณฬŒ๐š๐ฏ๐š๐ง๐ฃ๐š ๐Ÿ๐ข๐ฅ๐ž๐ซ๐š pre nego ลกto dodje do potpune absorbcije. Ako se fileri zadrลพavaju do 10 meseci potrebno je da dodjete na tretman u 8 ili 9 mesecu ๐Ÿ’‰ ๐Ÿ“ฒ๐Š๐จ๐ง๐ฌ๐ฎ๐ฅ๐ญ๐š๐œ๐ข๐ฃ๐ž ๐ค๐จ๐ @dr.tamara.vujacic ๐ฌ๐ฎ ๐›๐ž๐ฌ๐ฉ๐ฅ๐š๐ญ๐ง๐ž ako u istom danu radite i samu proceduru, a svoj ลพeljeni termin moลพete zakazati pozivom na +381 64 8239 439 ili slanjem poruke u DM ๐Ÿ’Œ ๐Ÿ“Vidimo se u Treลกnjinog Cveta 1ลพ

July 15, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright ยฉ 2024 insiflow.com