@attentionriks

Riksförbundet Attention

Unknown
class="content__text"I helgen var @lindesberg.attention med grannkommuner och Attention Örebro på plats på @miljopartiet kongress i Örebro.

Det blev en händelserik helg med många givande samtal. Intresset för våra frågor var stort. Bland annat samtalade Attention med uppgivna föräldrar till barn med skolproblematik, föräldrar till unga med autism och könsdystrofi, föräldrar med vuxna barn med NPF som inte kommer ut i arbetslivet och även med personer med egen diagnos.

Föräldranätverket @rattentillutbildning fanns också på plats och lyfte ny nationell statistik. Detta ledde till diskussioner om diskriminering inom skolan.

class="content__text"I helgen var @lindesberg.attention med grannkommuner och Attention Örebro på plats på @miljopartiet kongress i Örebro. Det blev en händelserik helg med många givande samtal. Intresset för våra frågor var stort. Bland annat samtalade Attention med uppgivna föräldrar till barn med skolproblematik, föräldrar till unga med autism och könsdystrofi, föräldrar med vuxna barn med NPF som inte kommer ut i arbetslivet och även med personer med egen diagnos. Föräldranätverket @rattentillutbildning fanns också på plats och lyfte ny nationell statistik. Detta ledde till diskussioner om diskriminering inom skolan.

November 20, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com