@astro_maar

Māra Upmane-Holšteine

Unknown
class="content__text"
 Mēs mājās spītējam kaut ko dāvināt viens otram Valentīndienā. Tomēr, kad tā diena pienāk, vienmēr šķiet, ka būtu jau tomēr bijis skaisti pavadīt vakaru īpašāk. Šogad divātā uz restorānu JAU paspējām aiziet 🙌 un man jājautā sev atkal… kāpēc to darām tik reti!? Mēs pat nenojautām cik ļoti mums vajadzēja tādu pasēdēšanu divatā! Ar ēdienu, kurš liek justies lutinātam ☺️ un iespēju pārslēgties uz sarunām mazliet tālāk par ikdienu. 

@herba.ry mūs ļoti patīkami pārsteidza gan ar brīnišķīgi draudzīgu apkalpošanu gan tiešām lielisku virtuvi. Garšu kombinēšana ir brīnišķīga spēle, kuru te māk uz 100!

Tuvojoties Valentīndienai iesaku neķert pēdējā brīdī ziedus vai plīša lācīšus, bet laikus padomāt par skaistu kopā būšanu, par atmiņā paliekošu piedzīvojumu. 

Līdz 14.02. (ieskaitot) @lieliskadavana mājaslapā un arī visos „Lieliska dāvana” veikalos ir īpaši Valentīndienas piedāvājumi līdz pat -50%. 💛🙌

 #lieliskadavana #valentīndiena #reklāma

class="content__text" Mēs mājās spītējam kaut ko dāvināt viens otram Valentīndienā. Tomēr, kad tā diena pienāk, vienmēr šķiet, ka būtu jau tomēr bijis skaisti pavadīt vakaru īpašāk. Šogad divātā uz restorānu JAU paspējām aiziet 🙌 un man jājautā sev atkal… kāpēc to darām tik reti!? Mēs pat nenojautām cik ļoti mums vajadzēja tādu pasēdēšanu divatā! Ar ēdienu, kurš liek justies lutinātam ☺️ un iespēju pārslēgties uz sarunām mazliet tālāk par ikdienu. @herba.ry mūs ļoti patīkami pārsteidza gan ar brīnišķīgi draudzīgu apkalpošanu gan tiešām lielisku virtuvi. Garšu kombinēšana ir brīnišķīga spēle, kuru te māk uz 100! Tuvojoties Valentīndienai iesaku neķert pēdējā brīdī ziedus vai plīša lācīšus, bet laikus padomāt par skaistu kopā būšanu, par atmiņā paliekošu piedzīvojumu. Līdz 14.02. (ieskaitot) @lieliskadavana mājaslapā un arī visos „Lieliska dāvana” veikalos ir īpaši Valentīndienas piedāvājumi līdz pat -50%. 💛🙌 #lieliskadavana #valentīndiena #reklāma

February 09, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com