@ashadorotea

Amanda Doroteja Siliņa

Unknown
class="content__text"
 Paldies Tev par gandrīz 6 gadiem kopā 🤍
Kā var redzēt, ļoti dažādas emocijas, atvadoties no manas pirmās mašīnas. Žēl, jo tik daudz kas kopā piedzīvots, bet priecīga sirds, jo vietā būs kas cits. 
Saka, ka lietām nevajag pieķerties, bet nu... esam dzimušas abas vienā mēnesī, šī mašīna man ir bijusi uzticama tik daudzās situācijās un galu galā, tā man bija nedēļu ilgāk par manu vīru 🥲😅 daudzi jau redzot šo mašīnu uz ielas jau varēja uzreiz pateikt, ka tā manējā.
Nu jau nedēļu dzīvoju bez tās un vēl joprojām neticu, ka tik tiešām nav.
Tagad tik jāgaida ideālā nākamā mašīna 👐
Fun fact: Man sākumā pat ļoti nepatika baltas krāsas mašīnas. Tagad man grūti paskatīties uz citām 😅

class="content__text" Paldies Tev par gandrīz 6 gadiem kopā 🤍 Kā var redzēt, ļoti dažādas emocijas, atvadoties no manas pirmās mašīnas. Žēl, jo tik daudz kas kopā piedzīvots, bet priecīga sirds, jo vietā būs kas cits. Saka, ka lietām nevajag pieķerties, bet nu... esam dzimušas abas vienā mēnesī, šī mašīna man ir bijusi uzticama tik daudzās situācijās un galu galā, tā man bija nedēļu ilgāk par manu vīru 🥲😅 daudzi jau redzot šo mašīnu uz ielas jau varēja uzreiz pateikt, ka tā manējā. Nu jau nedēļu dzīvoju bez tās un vēl joprojām neticu, ka tik tiešām nav. Tagad tik jāgaida ideālā nākamā mašīna 👐 Fun fact: Man sākumā pat ļoti nepatika baltas krāsas mašīnas. Tagad man grūti paskatīties uz citām 😅

September 17, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com