@apuskaspeti

Peter Puskás

Hungary
#hirdetes Egyre többen vagyunk, akik minden döntésükkor arra is gondolnak, vajon vigyázok-e a környezetemre a választásommal. Legyen szó étkezésről, szórakozásról, divatról, de akár közlekedésről. Az @eon.hu Föld bajnokai kampánya erről szól! Első kihívássorozatában a fenntartható közlekedés kerül fókuszba: válassz te is olyan közlekedési formát, amivel óvod a környezetedet ez az a kategória, amiben szinte mindannyiunknak meg van a lehetősége a változtatásra..
Egy kicsit hadd büszkélkedjek, hogy ha autózom elektromos autóval járok, ha nem szükséges az autó, szívesen biciklizem, ha pedig nagyobb távolságokat kell megtenni, nem ódzkodom a vonattól sem, hiszen a legkörnyezetkímélőbb megoldás hosszabb távokon. De hogy most milyen kihívásra készültünk Mimóval, azt hamarosan megtudhatjátok… :)
@eon.hu #földbajnokai #nyeremenyjatek #reklam

#hirdetes Egyre többen vagyunk, akik minden döntésükkor arra is gondolnak, vajon vigyázok-e a környezetemre a választásommal. Legyen szó étkezésről, szórakozásról, divatról, de akár közlekedésről. Az @eon.hu Föld bajnokai kampánya erről szól! Első kihívássorozatában a fenntartható közlekedés kerül fókuszba: válassz te is olyan közlekedési formát, amivel óvod a környezetedet ez az a kategória, amiben szinte mindannyiunknak meg van a lehetősége a változtatásra.. Egy kicsit hadd büszkélkedjek, hogy ha autózom elektromos autóval járok, ha nem szükséges az autó, szívesen biciklizem, ha pedig nagyobb távolságokat kell megtenni, nem ódzkodom a vonattól sem, hiszen a legkörnyezetkímélőbb megoldás hosszabb távokon. De hogy most milyen kihívásra készültünk Mimóval, azt hamarosan megtudhatjátok… :) @eon.hu #földbajnokai #nyeremenyjatek #reklam

November 17, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com