@antoanet.popova.yang

ANTOANET POPOVA YANG

Unknown
class="content__text"
 ‘’Благодаря ти, че ме пренесе отново в този незабравим ден!’’ ♥️

Това бяха първите думи на баба, когато и подарих този красив албум от @yolobook.bg със снимки от сватбения ни ден с Джош. Подготвила съм още един за мама, както и няколко в по-малък размер, с които ще зарадвам приятелките си на 8-ми март. Какво по-хубаво от това да изненадаш любимата си жена с някои от любимите и моменти, запечатани вечно в красив албум? 

А сега можеш да се възползваш и от 50% отстъпка на всички албуми с твърди корици в приложението на Yolobook и да направиш подарък на себе си или приятелка за предстоящия празник на жената.♥️

*Това видео е в партньорство с Yolobook.

class="content__text" ‘’Благодаря ти, че ме пренесе отново в този незабравим ден!’’ ♥️ Това бяха първите думи на баба, когато и подарих този красив албум от @yolobook.bg със снимки от сватбения ни ден с Джош. Подготвила съм още един за мама, както и няколко в по-малък размер, с които ще зарадвам приятелките си на 8-ми март. Какво по-хубаво от това да изненадаш любимата си жена с някои от любимите и моменти, запечатани вечно в красив албум? А сега можеш да се възползваш и от 50% отстъпка на всички албуми с твърди корици в приложението на Yolobook и да направиш подарък на себе си или приятелка за предстоящия празник на жената.♥️ *Това видео е в партньорство с Yolobook.

February 27, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com