@andy_coconut

andy zítková

Czech Republic
Díky učení jsem poznala to, že být skvělý tanečník je jedna věc, ale být zároveň i dobrým lektorem, který umí předat, je věc druhá. 
Jsem moc ráda, že se takhle společně posouváme, vy mě a já zas vás. Že tvoříme tuhle skvělou komunitu, která chce makat. 
Děkuju, že jste věrní, na lekce se mi vracíte a že kvůli nim dojíždíte z celé republiky. 🫂

Pár mých oblíbených momentů z mých březnových workshopů:

1. Unknown 5/3, naprosto nádherná class, na kterou dlouho nezapomenu. 
2. “happier than ever”, zatím asi největší challenge pro nás všechny 
3. Muzikalita is the key hah:D 
4. Úvodní slovo na Unknown. Sešla se nám tak skvělá parta na téhle class, že při pohledu na tuhle fotku se mi vybavuje jen jediná věta “JÁ SE DNESKA TAK TĚŠIM!” 
5. Performing my new baby 
6.Vybraná skupinka, moji 2 malý 13ti letý zabijáci @dance_by_ann a @luciprausova … jsem na vás pyšná 🖤 
7.🦭 
8.Song, který každýmu zní v uších, když se řekne slovo rozcvička😂 počkejte, až ho změnim, jak vám bude chybět
9.synchro týhle 4? Wow! Holky přišly, zabily, odešly. Těším se, až vás budu mít na některé z mých dalších class! 
@carollinka_d @alex_petrzelkova @trojakovakarolina_ @tarushkkaaa 
10.Moje Unknown a váš support 🙆🏼‍♀️ 

📸 & 🎥 z archivu: 
1,2,3,4,7,8 skvělá @kiki3494 
5 @nikolvoskova 
6 @cabinna_ 
9 @alex_petrzelkova 
10 @_vaja.dance_ 

#workshop#dancers#danceclasses#unknown#happierthanever#march#fusion#contemporary#choreography#moments#photos#dancevideo#grateful

Díky učení jsem poznala to, že být skvělý tanečník je jedna věc, ale být zároveň i dobrým lektorem, který umí předat, je věc druhá. Jsem moc ráda, že se takhle společně posouváme, vy mě a já zas vás. Že tvoříme tuhle skvělou komunitu, která chce makat. Děkuju, že jste věrní, na lekce se mi vracíte a že kvůli nim dojíždíte z celé republiky. 🫂 Pár mých oblíbených momentů z mých březnových workshopů: 1. Unknown 5/3, naprosto nádherná class, na kterou dlouho nezapomenu. 2. “happier than ever”, zatím asi největší challenge pro nás všechny 3. Muzikalita is the key hah:D 4. Úvodní slovo na Unknown. Sešla se nám tak skvělá parta na téhle class, že při pohledu na tuhle fotku se mi vybavuje jen jediná věta “JÁ SE DNESKA TAK TĚŠIM!” 5. Performing my new baby 6.Vybraná skupinka, moji 2 malý 13ti letý zabijáci @dance_by_ann a @luciprausova … jsem na vás pyšná 🖤 7.🦭 8.Song, který každýmu zní v uších, když se řekne slovo rozcvička😂 počkejte, až ho změnim, jak vám bude chybět 9.synchro týhle 4? Wow! Holky přišly, zabily, odešly. Těším se, až vás budu mít na některé z mých dalších class! @carollinka_d @alex_petrzelkova @trojakovakarolina_ @tarushkkaaa 10.Moje Unknown a váš support 🙆🏼‍♀️ 📸 & 🎥 z archivu: 1,2,3,4,7,8 skvělá @kiki3494 5 @nikolvoskova 6 @cabinna_ 9 @alex_petrzelkova 10 @_vaja.dance_ #workshop#dancers#danceclasses#unknown#happierthanever#march#fusion#contemporary#choreography#moments#photos#dancevideo#grateful

March 19, 2022

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com