@andreaveresovaofficial

Andrea Verešová Official

Unknown
class="content__text"
 Vždy sa na @ceskoslovenskyples veľmi teším. Beriem ho ako príležitosť vychutnať si 
slávnostné okamihy a možnosť stretnúť sa s priateľmi z Čiech a zo Slovenska. Ďakujem @jana_pistejova_pistejka za nádherné šaty, ktoré tvorila niekoľko týždňov a ktoré sú ako vždy unikát. Tvoríme tím už vyše 10 rokov. 
Jankina práca je zosobnením noblesy a elegancie. Vieš vystihnúť a previesť moje romantické predstavy, túžby a pocity do reality. Tentokrát do róby utkanej z bielej hmly a žiarivých hviezd na oblohe. 
Milujem tvoj rukopis, tvoju kreativitu a hlavne dokonalé prevedenie každého detailu. 

Ďakujem za nezabudnuteľný večer plný zábavy, opulentnej krásy, výnimočných hostí, výborného jedla , skvelej hudby a tanca. 
Ďakujem @lumirmati za pozvanie 🥰💃✨🦢

 #ceskoslovenskyples #ball #dress #specialevent

class="content__text" Vždy sa na @ceskoslovenskyples veľmi teším. Beriem ho ako príležitosť vychutnať si slávnostné okamihy a možnosť stretnúť sa s priateľmi z Čiech a zo Slovenska. Ďakujem @jana_pistejova_pistejka za nádherné šaty, ktoré tvorila niekoľko týždňov a ktoré sú ako vždy unikát. Tvoríme tím už vyše 10 rokov. Jankina práca je zosobnením noblesy a elegancie. Vieš vystihnúť a previesť moje romantické predstavy, túžby a pocity do reality. Tentokrát do róby utkanej z bielej hmly a žiarivých hviezd na oblohe. Milujem tvoj rukopis, tvoju kreativitu a hlavne dokonalé prevedenie každého detailu. Ďakujem za nezabudnuteľný večer plný zábavy, opulentnej krásy, výnimočných hostí, výborného jedla , skvelej hudby a tanca. Ďakujem @lumirmati za pozvanie 🥰💃✨🦢 #ceskoslovenskyples #ball #dress #specialevent

February 14, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com