@andrearudolph

Andrea Elisabeth Rudolph

Denmark
I morgen skal jeg være vært for Kræftens Bekæmpelse og TV2’s store ’Knæk Cancer’show, som markerer afslutningen på en vigtig uge, hvor der er blevet samlet ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte til kræftramte. 
 
Jeg har sagt ja til at være vært, fordi jeg er så taknemmelig for den forskning og ekspertise, som blandt andet har gjort, at jeg for en måned siden blev erklæret kræftfri.
 
Hvis du tænker “Hvordan kan hun?”, når du ser mig stå på skærmen i fuld makeup, smuk kjole og høje hæle, så forstår jeg dig godt. Særligt dig, som selv er i et sygdomsforløb, eller er pårørende til én.
 
Det korte svar på dit spørgsmål er, at det kan jeg næsten heller ikke. 
 
Det kræver alt af mig. Jeg er træt, skrøbelig, og jeg må hele tiden hvile mig og have et kyndigt produktionshold tæt på mig til at fortælle mig, hvilket kamera jeg skal stå foran. Jeg kommer ikke til at deltage i generalprøven før showet, for jeg kan under ingen omstændigheder gennemføre showet to gange. 
 
Jeg har ikke længere kræft i min krop, men det har sat sine spor. Jeg føler mig ikke rask, og min krop er i en lang, sej og udmattende genopbygningsfase. 
 
Hvis du nu tænker: “Men hvorfor gør hun det så?”. Jeg gør det, fordi jeg håber og tror på, at jeg kan hjælpe en sag, der har gjort en kæmpe forskel for mig. 1 ud af 3 danskere rammes stadig af kræft, så der er god grund til at sætte fokus på området – og netop det kan jeg bidrage til på lørdag. 
 
Jeg håber, du vil følge med. På knækcancer.dk kan du se, hvordan du kan støtte. 

#knækcancer2021 #cancersurvivor

I morgen skal jeg være vært for Kræftens Bekæmpelse og TV2’s store ’Knæk Cancer’show, som markerer afslutningen på en vigtig uge, hvor der er blevet samlet ind til forskning, forebyggelse og patientstøtte til kræftramte. Jeg har sagt ja til at være vært, fordi jeg er så taknemmelig for den forskning og ekspertise, som blandt andet har gjort, at jeg for en måned siden blev erklæret kræftfri. Hvis du tænker “Hvordan kan hun?”, når du ser mig stå på skærmen i fuld makeup, smuk kjole og høje hæle, så forstår jeg dig godt. Særligt dig, som selv er i et sygdomsforløb, eller er pårørende til én. Det korte svar på dit spørgsmål er, at det kan jeg næsten heller ikke. Det kræver alt af mig. Jeg er træt, skrøbelig, og jeg må hele tiden hvile mig og have et kyndigt produktionshold tæt på mig til at fortælle mig, hvilket kamera jeg skal stå foran. Jeg kommer ikke til at deltage i generalprøven før showet, for jeg kan under ingen omstændigheder gennemføre showet to gange. Jeg har ikke længere kræft i min krop, men det har sat sine spor. Jeg føler mig ikke rask, og min krop er i en lang, sej og udmattende genopbygningsfase. Hvis du nu tænker: “Men hvorfor gør hun det så?”. Jeg gør det, fordi jeg håber og tror på, at jeg kan hjælpe en sag, der har gjort en kæmpe forskel for mig. 1 ud af 3 danskere rammes stadig af kræft, så der er god grund til at sætte fokus på området – og netop det kan jeg bidrage til på lørdag. Jeg håber, du vil følge med. På knækcancer.dk kan du se, hvordan du kan støtte. #knækcancer2021 #cancersurvivor

October 29, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com