@ana.zontar

Ana Žontar Kristanc

Unknown
class="content__text"
 Težko zaupam zobozdravnikom, saj sem že marsikdaj imela res slabo izkušnjo 🤷‍♀️ 

Še kdo tukaj, ki ima težave najti dobrega zobozdravnika z občutkom? #deliZmano 

Zob, za katerega sem zdaj v procesu implantata ima dolgo zgodovino z mano. 

Ker imam zelo “zvite” zobne korenine, mi ga v najstniških letih ob vnetju zobozdravnica ni dobro očistila in vnetje se je ponavljalo. Dokler ni prišlo ob “nevemkolikem” odprtju zoba do točke, da je ostala le sprednja ploskev, ki se je sčasoma nekaj let nazaj vdala. Ob pripravi zatička sem ponovno naletela na slabo izkušnjo, saj so mi ob pripravi počili korenino. To sem ugotovila kasneje, ker zatiček ni bil stabilen. In preostalo mi ni drugega, kot da korenino izruvam. Ker je to moja petica, ki se ob nasmehu dobro vidi, mi ni preostalo drugega, kot da grem v proces implantata. 

Ta je dolg in po enem letu se bližam točki zaključka. Veselim se, da bom po letih lahko spet normalno jedla na levi strani. 

Dolgo časa sem iskala zobozdravnika, ki bi mu zaupala in bila prepričana, da se bo za moje zobe res maksimalno potrudil. Lahko rečem, da sem ga našla pri @center_ustnega_zdravja Zobozdravnica Zala je tako nežna in temeljita. Poleg nje imajo v ekipi strokovnjakr, ki poskrbijo, da pri njih lahko opraviš vse dele procesa implantata - od ruvanja pa vse do zaključka. Prav tako imajo v ekipi tudi specialista prav za kvalitetno zdravljenje tudi takih kot so moje bolj zapletene korenine. 

To pišem zato, ker sem jim hvaležna, da mi pomagajo in da se za moje zobe res potrudijo. In z veseljem zato podprem in razširim besedo med vas, če slučajno kdo ravno išče dobrega zobozdravnika.

class="content__text" Težko zaupam zobozdravnikom, saj sem že marsikdaj imela res slabo izkušnjo 🤷‍♀️ Še kdo tukaj, ki ima težave najti dobrega zobozdravnika z občutkom? #deliZmano Zob, za katerega sem zdaj v procesu implantata ima dolgo zgodovino z mano. Ker imam zelo “zvite” zobne korenine, mi ga v najstniških letih ob vnetju zobozdravnica ni dobro očistila in vnetje se je ponavljalo. Dokler ni prišlo ob “nevemkolikem” odprtju zoba do točke, da je ostala le sprednja ploskev, ki se je sčasoma nekaj let nazaj vdala. Ob pripravi zatička sem ponovno naletela na slabo izkušnjo, saj so mi ob pripravi počili korenino. To sem ugotovila kasneje, ker zatiček ni bil stabilen. In preostalo mi ni drugega, kot da korenino izruvam. Ker je to moja petica, ki se ob nasmehu dobro vidi, mi ni preostalo drugega, kot da grem v proces implantata. Ta je dolg in po enem letu se bližam točki zaključka. Veselim se, da bom po letih lahko spet normalno jedla na levi strani. Dolgo časa sem iskala zobozdravnika, ki bi mu zaupala in bila prepričana, da se bo za moje zobe res maksimalno potrudil. Lahko rečem, da sem ga našla pri @center_ustnega_zdravja Zobozdravnica Zala je tako nežna in temeljita. Poleg nje imajo v ekipi strokovnjakr, ki poskrbijo, da pri njih lahko opraviš vse dele procesa implantata - od ruvanja pa vse do zaključka. Prav tako imajo v ekipi tudi specialista prav za kvalitetno zdravljenje tudi takih kot so moje bolj zapletene korenine. To pišem zato, ker sem jim hvaležna, da mi pomagajo in da se za moje zobe res potrudijo. In z veseljem zato podprem in razširim besedo med vas, če slučajno kdo ravno išče dobrega zobozdravnika.

February 17, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com