@aleksandra_petkanova

Aleksandra Bogdanska-Petkanova

Bulgaria
Започвам да създавам нови навици в грижата за кожата ми и едно от нещата, които ще направя е да заменя почистването с тампон с измиващ продукт за лице. 
Във видеото ви показвам почистване с меката и ефирна пяна Lumene KIRKAS.😶‍🌫️ Тя поддържа естествената хидролипидна бариера на кожата и в същото време й придава усещане за чистота и свежест, което всички искаме. 😀
За допълнителна хидратация и завършване на ритуала за почистване може да използвате Lumene KIRKAS Radiance Boosting Toner. Хиалуроновата киселина в него овлажнява кожата, озарява лицето и съм готова за 😴. 
Тъй като всички знаем, че кожата на лицето и зимата не са най-добрите приятели, тук на помощ идва Хиалуронова есенция с витамин С на Lumene NORDIC-C Valo. Само няколко капки от този продукт възвръщат младежкото и сияйно излъчване на кожата 👶🏻 и осигуряват незабавен изглаждащ ефект, кадифена мекота и нежно усещане.
Всички продукти на @lumene_bulgaria, можете да намерите в @lillydrogeriebg

Започвам да създавам нови навици в грижата за кожата ми и едно от нещата, които ще направя е да заменя почистването с тампон с измиващ продукт за лице. Във видеото ви показвам почистване с меката и ефирна пяна Lumene KIRKAS.😶‍🌫️ Тя поддържа естествената хидролипидна бариера на кожата и в същото време й придава усещане за чистота и свежест, което всички искаме. 😀 За допълнителна хидратация и завършване на ритуала за почистване може да използвате Lumene KIRKAS Radiance Boosting Toner. Хиалуроновата киселина в него овлажнява кожата, озарява лицето и съм готова за 😴. Тъй като всички знаем, че кожата на лицето и зимата не са най-добрите приятели, тук на помощ идва Хиалуронова есенция с витамин С на Lumene NORDIC-C Valo. Само няколко капки от този продукт възвръщат младежкото и сияйно излъчване на кожата 👶🏻 и осигуряват незабавен изглаждащ ефект, кадифена мекота и нежно усещане. Всички продукти на @lumene_bulgaria, можете да намерите в @lillydrogeriebg

December 09, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com