@agne_stiliusos

Agne Jagelaviciute⭐️

Unknown
class="content__text"
 Ka gi, jau visiska finiso tiesioji pasiruosime didziosioms sventems ir tikriausiai dabar deliojate taskus dovanu pirkime. 
Galime iki nukritimo gincytis, kokios dovanos yra geriausios, nes visu poreikiai ir skoniai skiriasi kaip diena ir naktis, bet man atrodo, kad yra tokiu dovanu, kurios patiktu absoliuciai visiems.
Ne karta esu minejusi, kad tarkim, zvakes - man ju negali buti per daug. As kazkada net gimimo dienos pakvietime esu irasiusi dovanos ideja zvake, o dovanoti ir gauti zvakes Kaledoms man yra simboliska.
Bendrai tai visos ziemos sventes susije su namu jaukumu, o jis susikuria is smulkmenu: nuostabiu namu kvapu, fantastisku zvakiu, ispudingo kvapo muilu, kosminiu vonios burbulu ir net tekstiles skalbikliu. Juk visiskai priesingai nei vasara, ziema namuose praleidziame nepalyginamai daugiau laiko ir norisi, kad jis butu ypac kokybiskas.
Sia ziema mano namai kvepia nerealiais @naturaliosidejos kvapais, todel tikrai kvieciu susipazinti su jais ir esu garantuota, kad jie jusu nenuvils. Tad jei dar vis ieskote dovanos artimiesiems, ar galvojate kuo papuosti savo namus, uzsukite cia.

@naturaliosidejos rasite visu miestu Aktopoliuose, Saules mieste, G9, Oze, Ryo ir Naturaliu ideju parduotuvese- Kaune, Borutos g. 2 ir Vilniuje, Vilku g. 5.

class="content__text" Ka gi, jau visiska finiso tiesioji pasiruosime didziosioms sventems ir tikriausiai dabar deliojate taskus dovanu pirkime. Galime iki nukritimo gincytis, kokios dovanos yra geriausios, nes visu poreikiai ir skoniai skiriasi kaip diena ir naktis, bet man atrodo, kad yra tokiu dovanu, kurios patiktu absoliuciai visiems. Ne karta esu minejusi, kad tarkim, zvakes - man ju negali buti per daug. As kazkada net gimimo dienos pakvietime esu irasiusi dovanos ideja zvake, o dovanoti ir gauti zvakes Kaledoms man yra simboliska. Bendrai tai visos ziemos sventes susije su namu jaukumu, o jis susikuria is smulkmenu: nuostabiu namu kvapu, fantastisku zvakiu, ispudingo kvapo muilu, kosminiu vonios burbulu ir net tekstiles skalbikliu. Juk visiskai priesingai nei vasara, ziema namuose praleidziame nepalyginamai daugiau laiko ir norisi, kad jis butu ypac kokybiskas. Sia ziema mano namai kvepia nerealiais @naturaliosidejos kvapais, todel tikrai kvieciu susipazinti su jais ir esu garantuota, kad jie jusu nenuvils. Tad jei dar vis ieskote dovanos artimiesiems, ar galvojate kuo papuosti savo namus, uzsukite cia. @naturaliosidejos rasite visu miestu Aktopoliuose, Saules mieste, G9, Oze, Ryo ir Naturaliu ideju parduotuvese- Kaune, Borutos g. 2 ir Vilniuje, Vilku g. 5.

January 16, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com