w4w4_zainal Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of w4w4_zainal. Find out full analytics and statistics below.

Wawa Zainal ®️ Engagement Rate: 1.57%

Instagram Engagement Analytics for @w4w4_zainal per post

Avg. Likes

63.5K

Avg. Comments

598

Avg. Engagement

1.57%

Latest Posts

Check out the most recent w4w4_zainal Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

Alhamdulillah semalam reveal packaging #wawafruityliptint NEW edition @wawacosmeticshq harini kena serang dan SOLD OUT almost 70k unit😭😭😭 thank you so much korang yg support i love u so much😭🙏🏻🙏🏻❤️ yang belum beli & rasa rasa nak tunggu FREE dari wawa makesure turn on notification ok. wawa LIVE je makesure join tau😘

  • heart
    10K Likes
  • heart
    424 Comments
  • engagement
    0.25% Engagement
  • heart
    10K
  • heart
    424
  • engagement
    0.25%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

@wawacosmeticshq buat hal lagi😱tengok la packaging dia tu ya tuhan😭😭 rm19.90 bapak murah dapat packaging comel cemtu . bag tu boleh simpan macam2 .. duit syiling, lipmatte ,liptint, ic .. so boleh pakai😍😋 wawa reveal esok all the colors and packaging utk #wawafruityliptint NEW edition tau! makesure korang join LiVe wawa utk menang cash & makeup percuma dari wawa😘

  • heart
    23.4K Likes
  • heart
    872 Comments
  • engagement
    0.59% Engagement
  • heart
    23.4K
  • heart
    872
  • engagement
    0.59%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

menawan lesung pipit kami menawan lagi #wawafruityliptint tu😜😜 3 hari lagi kita reveal packaging liptint paling tercomel & pertama kat 🇲🇾 ni😘 @wawacosmeticshq

  • heart
    8.2K Likes
  • heart
    260 Comments
  • engagement
    0.21% Engagement
  • heart
    8.2K
  • heart
    260
  • engagement
    0.21%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

alhamdulillah vaccinated .. neves dia kemain padahal tak sakit langsung🤣 tq doctor rosma @klinik_assalambangi menemani wawa sampai habis cucuk. sbb nak tenang kan patient dia yg over takut jarum punya pasal🤣 abaya by @hijabista.hub

  • heart
    58.3K Likes
  • heart
    251 Comments
  • engagement
    1.44% Engagement
  • heart
    58.3K
  • heart
    251
  • engagement
    1.44%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

kalau nak LAWA wa wa wa mesti lah WAWA wawa wa wa so pretty my lady ha sambung!! 😆 stuck da kat kepala lagu @wawacosmeticshq ni adoi! btw 5 hari lagi until we launch new edition pertama di malaysia🔥🔥 siapa tau??

  • heart
    19.1K Likes
  • heart
    492 Comments
  • engagement
    0.48% Engagement
  • heart
    19.1K
  • heart
    492
  • engagement
    0.48%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

awww comel tak lagu @wawacosmeticshq ni😍 siapa dapat tangkap lirik dia wawa bagi rm100😘 btw something exciting on 27th girls! tak zabar!! #comingsoon #wawacosmetics

  • heart
    22.1K Likes
  • heart
    524 Comments
  • engagement
    0.56% Engagement
  • heart
    22.1K
  • heart
    524
  • engagement
    0.56%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

mat ri ye. siapa je besiap2 tu?😅wawa siap pakai jubah @hijabista.hub pastu eh nak kemana ni🤣

  • heart
    53.5K Likes
  • heart
    205 Comments
  • engagement
    1.32% Engagement
  • heart
    53.5K
  • heart
    205
  • engagement
    1.32%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

harini xsmpt berjemaah dgn budak2 sebab dari ofis. sampai2 rumah nampak depa tgh solat sendiri🥺

  • heart
    54.4K Likes
  • heart
    239 Comments
  • engagement
    1.34% Engagement
  • heart
    54.4K
  • heart
    239
  • engagement
    1.34%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

acah acah nak mengemas .. 10minutes later ...😤

  • heart
    51.7K Likes
  • heart
    505 Comments
  • engagement
    1.28% Engagement
  • heart
    51.7K
  • heart
    505
  • engagement
    1.28%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

assalamualaikum wawa dan aeril ada sediakan bakul makanan ada beras,gula tepung milo sardin dan beberapa keperluan yg lain . sesiapa yg memerlukan boleh datang ke ofis kami ya . mohon jaga sop pakai mask dan jaga jarak waze : WAWA COSMETICS HQ location : Bangi 4pm-6pm

  • heart
    78.8K Likes
  • heart
    374 Comments
  • engagement
    1.94% Engagement
  • heart
    78.8K
  • heart
    374
  • engagement
    1.94%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

alhamdulillah after 7years attar da pandai makan ayam🥺 semalam masak ayam kari then kebetulan dia kat dapur . dia cakap bau sedap& dia nak try. n akhirnya dia pun try ayam kari semalam. sedap katanya dan request suruh masak lagi. so harini masakkan lagi ayam untuk attar & he loves it! sebelum ni attar mmg makan nasi&kuah sup kosong je . buah2 makan jugak. tpi sayur langsung tak nak. hopefully lepas ni makan sayur pulak😆😆 baru dia tau betapa nikmat & lazat nya daging ayam ni🤣 korang ada x anak mcm ni jgk??

  • heart
    84.9K Likes
  • heart
    797 Comments
  • engagement
    2.1% Engagement
  • heart
    84.9K
  • heart
    797
  • engagement
    2.1%
Wawa Zainal ®️ Instagram
w4w4_zainal Instagram

weh sumpah tak dera budak ni🤣 non stop nangis tgk #sabdakekasih kahakahakakahka budak 10 tahun mmg da ada feel cemni ke?

  • heart
    53.4K Likes
  • heart
    491 Comments
  • engagement
    1.32% Engagement
  • heart
    53.4K
  • heart
    491
  • engagement
    1.32%

FAQ - w4w4_zainal Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about Wawa Zainal ®️ Instagram Account.

Answer: w4w4_zainal Instagram account has 4.1M followers.
Answer: Engagement rate of w4w4_zainal Instagram is 1.57%
Answer: Average likes are about 63.5K per post.
Answer: Average comments are about 598 per post.
Answer: Official Wawa Zainal ®️ username Instagram is @w4w4_zainal