samsungindonesia Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of samsungindonesia. Find out full analytics and statistics below.

Samsung Indonesia Engagement Rate: 0.23%

Instagram Engagement Analytics for @samsungindonesia per post

Avg. Likes

4.1K

Avg. Comments

100.42

Avg. Engagement

0.23%

Latest Posts

Check out the most recent samsungindonesia Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Udah siap menang terus dalam permainan? Coba #GoBeyond with Odyssey Gaming Monitor! Dengan teknologi layar lengkung 1000R dan response time 1ms, kamu bisa nikmatin realisme dalam game yang nggak terbayangkan sebelumnya. Dapatkan Samsung Odyssey Gaming Monitor sekarang dan pilih sendiri aksesori Logitech gaming untuk hadiahnya! Klik link di bio untuk informasi lebih lanjut.

  • heart
    667 Likes
  • heart
    12 Comments
  • engagement
    0.04% Engagement
  • heart
    667
  • heart
    12
  • engagement
    0.04%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

BTS is ready, how about you? Show us how you get ready to unfold new experiences. Tag us in your pictures and videos #SamsungUnpacked #UnfoldChallenge #withGalaxy

  • heart
    1.8K Likes
  • heart
    10 Comments
  • engagement
    0.1% Engagement
  • heart
    1.8K
  • heart
    10
  • engagement
    0.1%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Memang cuma #GalaxyA22 jagonya bikin momen break hari Senin gini jadi #SuperAwesome. Bisa puas foto-foto #SuperAwesome dengan 48MP Quad Camera + Optical Image Stabilization (OIS). Senin jadi fresh lagi buat beraktivitas! Dapetin #GalaxyA22 sekarang juga. Klik link di bio!

  • heart
    5.2K Likes
  • heart
    114 Comments
  • engagement
    0.29% Engagement
  • heart
    5.2K
  • heart
    114
  • engagement
    0.29%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Buat Seninmu jadi #MakinAwesome dengan bikin kreasi pakai #GalaxyA325G. Smartphone yang pastinya sudah dilengkapi dengen awesome fast performance 5G yang super ngebut dan awesome baterai 5000mAh yang bikin kamu makin cepat cari inspirasi dan naikin level kreasi kamu! Ayo #MakinAwesome dan jadi bagian dari #AwesomeWorld bersama #GalaxyA325G dengan klik link di bio!

  • heart
    2.4K Likes
  • heart
    87 Comments
  • engagement
    0.13% Engagement
  • heart
    2.4K
  • heart
    87
  • engagement
    0.13%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Is “good” good enough? We hear you loud and clear. Get ready to unfold on August 11, 2021. See for yourself. #SamsungUnpacked Learn more, click the link in bio!

  • heart
    1.4K Likes
  • heart
    64 Comments
  • engagement
    0.08% Engagement
  • heart
    1.4K
  • heart
    64
  • engagement
    0.08%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Power & beauty in one #GalaxyNote20Ultra 5G 12GB RAM. Do what you got to do in one seating. Get the promo, link on bio!

  • heart
    17K Likes
  • heart
    542 Comments
  • engagement
    0.97% Engagement
  • heart
    17K
  • heart
    542
  • engagement
    0.97%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Keterbatasan kondisi buat kita tidak bisa pergi kemana-mana, namun jangan khawatir karena kamu bisa buat suasana rumah lebih seru dengan nonton bersama #GalaxyTabA7Lite di rumah bareng keluarga tercinta karena #BersamaLebihManTAB! Share yuk momen di rumah favoritmu di kolom komentar!

  • heart
    1.8K Likes
  • heart
    60 Comments
  • engagement
    0.1% Engagement
  • heart
    1.8K
  • heart
    60
  • engagement
    0.1%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Down time is better spent thrilling your appetite for a challenge. With #SamsungTV #NeoQLED8K, a great adventure you seek out may be close enough with bigger screen, better resolution and smooth gaming experience! Samsung Neo QLED 8K is ready to serve you with FreeSync Technology Premium Pro and a selection of gaming screen ratios that suit you. It's #TimetoChange to do more amazing things while relaxing with your games on. Just tap on the product to get your Neo QLED 8K home!

  • heart
    1.4K Likes
  • heart
    37 Comments
  • engagement
    0.08% Engagement
  • heart
    1.4K
  • heart
    37
  • engagement
    0.08%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Hape #SeriusanSejutaan dengan memori internal 64GB dan prosesor Snapdragon yang pasti awesome buat nemenin keseruanmu setiap hari, mulai dari belajar buat raih prestasi di sekolah sampe ngepush rank buat bikin rank kamu makin awesome; ya cuma #GalaxyA02s!

  • heart
    2.9K Likes
  • heart
    102 Comments
  • engagement
    0.17% Engagement
  • heart
    2.9K
  • heart
    102
  • engagement
    0.17%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Buka aplikasi A sampai Z udah bukan masalah kalau punya #GalaxyM62. Sharing file kerjaan, streaming film favorit, nonton konten seru di sosmed jadi ngga nge-lag karena #SobatMegangBanget satu ini dilengkapi Processor Exynos 9825 + 8GB RAM apalagi ada baterai 7000mAh, jadi makin bisa diandelin seharian tanpa takut lowbat! Mau punya Samsung Galaxy M62 yang Performanya Megang Banget? Langsung klik link di bio dan beli sekarang juga!

  • heart
    5.2K Likes
  • heart
    173 Comments
  • engagement
    0.3% Engagement
  • heart
    5.2K
  • heart
    173
  • engagement
    0.3%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

Bagikan PAGI-mu #withGalaxy! Share cerita pagi kalian, dari masak mie, harus WFO, atau senam pagi di pekarangan rumah. Tujuan kita semua sama, untuk nikmati hidup sehari lagi dengan happy. Ditunggu ya!

  • heart
    1.5K Likes
  • heart
    41 Comments
  • engagement
    0.08% Engagement
  • heart
    1.5K
  • heart
    41
  • engagement
    0.08%
Samsung Indonesia Instagram
samsungindonesia Instagram

#UnfoldChallenge with Butter by BTS is on! Capture your unfold experience that open up your world! Get ready by registering at GalaxyLaunchPack.com (click the link in our bio) now! #SamsungUnpacked #TeamGalaxy #WithGalaxy

  • heart
    2.9K Likes
  • heart
    61 Comments
  • engagement
    0.16% Engagement
  • heart
    2.9K
  • heart
    61
  • engagement
    0.16%

FAQ - samsungindonesia Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about Samsung Indonesia Instagram Account.

Answer: samsungindonesia Instagram account has 1.8M followers.
Answer: Engagement rate of samsungindonesia Instagram is 0.23%
Answer: Average likes are about 4.1K per post.
Answer: Average comments are about 100.42 per post.
Answer: Official Samsung Indonesia username Instagram is @samsungindonesia