🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀 Wiki, Bio, Age, Net Worth.


🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀

🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀

@🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀
Unknown

🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀 - Wiki, Bio, Age, Net Worth, Height, Family, Trivia and more

class="content__text"
 📍 Jemi tani ne @vizionplustv tek @gjeniuimadh@stefi_prifti07@endripriftiofficial
class="content__text"
 📍 Jemi tani ne @vizionplustv tek ➡️ @gjeniuimadh ♥️
class="content__text"
 📍Sot në pjese te pare ne “Një Gotë Rose” do të flasim për artin e make up-it, trendet e 2023 dhe sekretet e grimit. Ne pjese te dyte per produktet bio dhe shume cilesore te @ediss_bio_care 

Në studio: Xhena Kurti, Dario Doka dhe Anisa Pepa Edisa nga @ediss_bio_care 

Sonte, ora 18:00, në MCN 🍷
class="content__text"
 📍Ne mbeshtetje te futbollit te vajzave ne Shqiperi 🇦🇱 @fshforg
class="content__text"
class="content__text"
 🍷 Lidhemi, ndahemi, lidhemi sërish, jeta është e ndërtuar në bazë të këtij cikli. 

📍Të ftuarit e sotëm, në emisionin “Një Gotë Rose” @njegoterose Aurel Thellimi; Fjona Xhafaj; Gerti Çarçani; Arbër dhe Danjela Mingo – do të flasim për një nga temat e përbotshme, të përhershme, plot ndjenjë dhe tejet intime, siç është Dashuria.

Sonte, ora 18:00, në MCN 

Faleminderit @andor_event për arredimin dhe qe gjithmonë je pranë @njegoterose 🍷

🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀 Bio

Not much known

Trivia

Not much known

Personal Life

Not much known

Education

Not much known

🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀 Age

Not much known, born on Not much known

🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀 Net Worth

🆁🅾🆉🅰🅽🅰 🆁🅰🅳🅸 🥀 Net Worth Estimated at $Not much known USD

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Follow Us

facebook logoinstagram logotwitter logolinkedin logo

Copyright 2020-2023 Insiflow.com