rossmann_lala_official Instagram
likes
290
comments
2
engagement
0.25%

Perkujdesja ideale per duart tuaja vetem fale kremit nga Isana ! I mban duart tuaja super te lemuara dhe me hidratim total. Duar te bukura dhe shume butesi. #isana #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

Download instagram photos of rossmann_lala_official