rossmann_lala_official Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of rossmann_lala_official. Find out full analytics and statistics below.

Rossmann Albania / Kosovo Engagement Rate: 0.39%

Instagram Engagement Analytics for @rossmann_lala_official per post

Avg. Likes

444.25

Avg. Comments

5.42

Avg. Engagement

0.39%

Latest Posts

Check out the most recent rossmann_lala_official Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Roli i masazhit te trupit eshte dicka shume e nevojshme dhe me shume benefite ! Fale formes se produktit, ai dhuron masazh te lehte dhe shplodhes. Qetesojne trupin dhe stimulojne qarkullimin e gjakut. #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

 • heart
  124 Likes
 • heart
  0 Comments
 • engagement
  0.11% Engagement
 • heart
  124
 • heart
  0
 • engagement
  0.11%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Furce per te ferkuar trupin gjate berjes se dushit ! Fale fijeve te buta dhe te dendura mundeson qe pastrimi i trupit tuaj te jete ne menyre intensive. #foryourbeauty #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

 • heart
  267 Likes
 • heart
  1 Comments
 • engagement
  0.23% Engagement
 • heart
  267
 • heart
  1
 • engagement
  0.23%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Doreze me material te ndryshem nga te dyja anet. Ana e ashper e dorezes, perdoret per te pastruar butesisht lekuren tuaj. Me anen tjeter te dorezes, mund te perhapni locinet e ndryshme te trupit duke e masazhuar ate butesisht. #foryourbeauty #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

 • heart
  174 Likes
 • heart
  0 Comments
 • engagement
  0.15% Engagement
 • heart
  174
 • heart
  0
 • engagement
  0.15%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Deodrant ne trajte sapuni ! Kunder aromes se pakendshme se djerses. Mbron dhe siguron deri ne 48 ore. #lavera #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

 • heart
  203 Likes
 • heart
  6 Comments
 • engagement
  0.18% Engagement
 • heart
  203
 • heart
  6
 • engagement
  0.18%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Perkujdesja ideale per duart tuaja vetem fale kremit nga Isana ! I mban duart tuaja super te lemuara dhe me hidratim total. Duar te bukura dhe shume butesi. #isana #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

 • heart
  290 Likes
 • heart
  2 Comments
 • engagement
  0.25% Engagement
 • heart
  290
 • heart
  2
 • engagement
  0.25%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Ju mirepresim ne Rossmann & Lala FIER 👉🏻 20 & 21 Gusht te gjitha produktet me -10 % ULJE. Nxitoni te beni tuajat produktet e preferuara, vetem ne Rossmann & Lala Fier ! Adresa: Rr. Jakov Xoxo, prane me hotel Fierin. #rossmannlala #gjithckaorigjinale #kualitetgjerman #rossmannlalafier

 • heart
  63 Likes
 • heart
  0 Comments
 • engagement
  0.05% Engagement
 • heart
  63
 • heart
  0
 • engagement
  0.05%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Dove☘️ Kremra per hidratimin dhe perkujdesjen e trupit ne menyre te persosur! I dhurojne trupit tuaj butesi, elasticitet & arome te mrekullueshme. #dove #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

 • heart
  324 Likes
 • heart
  2 Comments
 • engagement
  0.28% Engagement
 • heart
  324
 • heart
  2
 • engagement
  0.28%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Sy te konturuar bukur dhe plot hijeshi, vetem fale paletes me te re nga “Rival Love Me” ! 🌈 Nuanca super te bukura dhe mjaft verore me shkelqim & matt. #eyeshadow #rossmannlala #gjithckaorigjinale #kualitetgjerman

 • heart
  199 Likes
 • heart
  2 Comments
 • engagement
  0.17% Engagement
 • heart
  199
 • heart
  2
 • engagement
  0.17%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

19 & 20 Gusht 👉🏻 Vetem ne Rossmann & Lala Korce. Pas cdo blerje mbi 2500 L shijoni nje kafe falas prane dyqanit Rossmann & Lala KORCE. #rossmannlala #gjithckaorigjinale #kualitetgjerman

 • heart
  82 Likes
 • heart
  0 Comments
 • engagement
  0.07% Engagement
 • heart
  82
 • heart
  0
 • engagement
  0.07%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Dhurata me super produkte ne Rossmann & Lala KORCE 👉🏻 19 & 20 Gusht, perfitoni dhuraten tuaj me super produkte pas cdo blerje mbi 2500 L. Adresa: Korce, bulevardi Shen Gjergji perballe Bashkise. #rossmannlala #gjithckaorigjinale #kualitetgjerman

 • heart
  72 Likes
 • heart
  0 Comments
 • engagement
  0.06% Engagement
 • heart
  72
 • heart
  0
 • engagement
  0.06%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Nxitoni te perfitoni nga oferta ne Rossmann & Lala Korce ! -10 % ULJE ne te gjitha produktet ne 19 & 20 Gusht. Vetem ne Rossmann & Lala KORCE Ju mirepresim! 😊 #rossmannlala #gjithckaorigjinale #kualitetgjerman #rossmannlalakorce

 • heart
  41 Likes
 • heart
  0 Comments
 • engagement
  0.04% Engagement
 • heart
  41
 • heart
  0
 • engagement
  0.04%
Rossmann Albania / Kosovo Instagram
rossmann_lala_official Instagram

Perkedheleni lekuren tuaj me perberesit me te vlefshem per fytyren ! Perberesit organik te maskave, sigurojne qe te absordohen ne menyre optimale nga lekura. Stresi dhe ndikimet e jashtme sjellin qe lekura juaj te jete e thate dhe me cehre te zbehte. Me veti antioksiduese dhe ne kete menyre mbron lekuren nga ndikimet mjedisore te lidhura me UV. Hialuroni hidratues & Aloe Vera balancojne ekulibrin e lageshtise se lekures. Vitamina B3 mbeshtet barrieren e lekures. Vaji i avokados mbeshtet procesin e rigjenerimit natyral te lekures. Per cdo lloj lekure. Pamje e rigjalleruar. 100% pa mikroplastike. #isana #rossmannlala #kualitetgjerman #gjithckaorigjinale

 • heart
  142 Likes
 • heart
  0 Comments
 • engagement
  0.12% Engagement
 • heart
  142
 • heart
  0
 • engagement
  0.12%

FAQ - rossmann_lala_official Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about Rossmann Albania / Kosovo Instagram Account.

Answer: rossmann_lala_official Instagram account has 116.4K followers.
Answer: Engagement rate of rossmann_lala_official Instagram is 0.39%
Answer: Average likes are about 444.25 per post.
Answer: Average comments are about 5.42 per post.
Answer: Official Rossmann Albania / Kosovo username Instagram is @rossmann_lala_official