rennireree Instagram User Posts and Videos.


class="content__text"
 karna semua yang baik dalam hidupku, itulah karya-Mu 🫶🏻
//
Lately lagi berasa hidup banyaaaak banget kejadian-kejadian yang diluar kendali kita. Bahkan saat kita udah set apa yang menjadi prioritas kita, jalan buat capai prioritas kita tuh seringkali terganggu karna keputusan-keputusan yang kita pilih sendiri.

Every day God gives us the freedom to make choices about what we think is going to be good, or even best for us. The success and failure of our life is made up of the little choices we make every day of our lives.

For every action there is a reaction, and for every choice there is a consequence.

Sometimes, we may make God as an option, 
but God never makes us a choice! 🥹🫶🏻

class="content__text" karna semua yang baik dalam hidupku, itulah karya-Mu 🫶🏻 // Lately lagi berasa hidup banyaaaak banget kejadian-kejadian yang diluar kendali kita. Bahkan saat kita udah set apa yang menjadi prioritas kita, jalan buat capai prioritas kita tuh seringkali terganggu karna keputusan-keputusan yang kita pilih sendiri. Every day God gives us the freedom to make choices about what we think is going to be good, or even best for us. The success and failure of our life is made up of the little choices we make every day of our lives. For every action there is a reaction, and for every choice there is a consequence. Sometimes, we may make God as an option, but God never makes us a choice! 🥹🫶🏻

February 27, 2023

class="content__text"
 Udah senin lagi aja.. happy mondaaay🖤

class="content__text" Udah senin lagi aja.. happy mondaaay🖤

February 27, 2023

class="content__text"
 Girly outfit ideas 💕

class="content__text" Girly outfit ideas 💕

February 25, 2023

class="content__text"
 Today’s recap //
Tap for details!

class="content__text" Today’s recap // Tap for details!

February 23, 2023

class="content__text"
 Which suits me better?🤓
Pants — @niefashion27

class="content__text" Which suits me better?🤓 Pants — @niefashion27

February 22, 2023

class="content__text"
 Lately lagi suka pake low rise jeans 👖
Tap for details!

class="content__text" Lately lagi suka pake low rise jeans 👖 Tap for details!

February 21, 2023

class="content__text"
 Semangat hari senin 🤍✨

class="content__text" Semangat hari senin 🤍✨

February 20, 2023

class="content__text"
 MO·MENT;
happy tears.
// wedding pass in just a day, leaving happy memories which last a lifetime.

 #ShaReHIStory #ShaReLoveDiary

class="content__text" MO·MENT; happy tears. // wedding pass in just a day, leaving happy memories which last a lifetime. #ShaReHIStory #ShaReLoveDiary

February 20, 2023

class="content__text"
 To be honest, kita baru tau kalo @fxsudirman ada Locker & Shower Room! Lumayan banget kalo lagi abis olahraga di GBK bisa langsung mandi & siap-siap di Shower Room! 
Untuk Locker Room 18.500/day.
Shower Room 33.500/day.
Bundling 45.000/day✨
Selain ituuu, suka banget sama konsep food court @cindagafx banyak pilihan makannan & bisa eat with the view🥰
sportstations di FX juga salah satu yang terbesar & terlengkap✨
Abis olahraga, makan, belanja, bisa langsung tukerkan struk belanja di @cornerscard.official lantai 1 karna bisa langsung dapetin voucher CGV!
Berasa sekali ke mall dapet semua🤭

class="content__text" To be honest, kita baru tau kalo @fxsudirman ada Locker & Shower Room! Lumayan banget kalo lagi abis olahraga di GBK bisa langsung mandi & siap-siap di Shower Room! Untuk Locker Room 18.500/day. Shower Room 33.500/day. Bundling 45.000/day✨ Selain ituuu, suka banget sama konsep food court @cindagafx banyak pilihan makannan & bisa eat with the view🥰 sportstations di FX juga salah satu yang terbesar & terlengkap✨ Abis olahraga, makan, belanja, bisa langsung tukerkan struk belanja di @cornerscard.official lantai 1 karna bisa langsung dapetin voucher CGV! Berasa sekali ke mall dapet semua🤭

February 20, 2023

class="content__text"
 A perfect valentines date doesn’t always have to be gifting flowers, and chocolate, it doesn’t have to be always dinner at a fancy
restaurant or a movie date in a cinema, but doing all of these simple activity with you always feels makes me feels like it’s valentine!

And i’m pretty sure by now everyone is very conscious with a proper hydrated face & implementing the right moisturizer into our skin care regime!

You guys should try sampar paris & you can find their skincare at @cnfstoreofficial 💖

class="content__text" A perfect valentines date doesn’t always have to be gifting flowers, and chocolate, it doesn’t have to be always dinner at a fancy restaurant or a movie date in a cinema, but doing all of these simple activity with you always feels makes me feels like it’s valentine! And i’m pretty sure by now everyone is very conscious with a proper hydrated face & implementing the right moisturizer into our skin care regime! You guys should try sampar paris & you can find their skincare at @cnfstoreofficial 💖

February 20, 2023

class="content__text"
 One of my fav movies, Minionnn!
And you what?? @fion_asia has a super duper unique eye-catching bag! Minion’s baggg. The colors are so perfect. It’s so easy to take a picture with this bag (because this bag is so so so cuteeee) 🥹💛

 #FionAsia #Minionsbag #Minion

Go get yours here; bit.ly/3WXdFs0

class="content__text" One of my fav movies, Minionnn! And you what?? @fion_asia has a super duper unique eye-catching bag! Minion’s baggg. The colors are so perfect. It’s so easy to take a picture with this bag (because this bag is so so so cuteeee) 🥹💛 #FionAsia #Minionsbag #Minion Go get yours here; bit.ly/3WXdFs0

February 13, 2023

class="content__text"
 My cool husband rates my dresses 🤭🤓
— @everydayclaude@officialclaude 

Ps; coolnya cuma di video ini :)

class="content__text" My cool husband rates my dresses 🤭🤓 — @everydayclaude@officialclaude Ps; coolnya cuma di video ini :)

February 13, 2023

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Follow Us

facebook logoinstagram logotwitter logolinkedin logo

Copyright 2020-2024 Insiflow.com