@pt_staffan

𝐒𝐭𝐚𝐟𝐟𝐚𝐧 𝐆𝐢𝐨𝐮𝐝𝐚𝐬 𝐎𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐂𝐨𝐚𝐜𝐡

Sweden
LÅT MIG FÅ UPPMÄRKSAMMA MIN FANTASTISKA PT ONLINE KLIENT ANETTE 🤩🙏🏼🌟 #StoltCoach 

----------------------------------------------------------------------------------

Anette kontaktade mig i början på januari i år i hopp om att ändra sitt destruktiva tankesätt och hon hade bestämt sig för att göra en förändring.

----------------------------------------------------------------------------------

Anettes egna ord :

Vissa personer när dem hamnar i pysisk ohälsa går ner i vikt, andra upp i vikt. I mitt fall slöt jag nästan äta helt... och det ledde till att kroppen la på sig ALLT jag åt..

Tog bara 1,5 år så var jag tillbaka där på botten.. men denna gång i en svår depression 😅

Men i januari i år bestämde jag mig för att jag ska köra mitt ego år! Jag ska göra det jag mår bra av, bygga för att vara stark inifrån och ut! Tog kontakt med en PT och fick hjälp med mat och så la vi till lite mera träning.
Ni ser ju resultatet 4 månader efter att jag kom igång💪
Ångesten hänger ännu med och vissa dagar (ibland veckor) är allt bara skit!
Men jag har hittat bra saker att fokusera på! Mitt företag inom hälsa och skönhet, min träning (gym, löpning och fotboll♡), vänner och familj som ger energi!

Ett stort tack för alla som hjälper till att bygga upp mig igen! Ni gör så mycket mer än ni tror! Min fantastiska sambo ❤, min bästa vän, bästaste PT:n @pt_staffan, alla underbara ute på Gotlands idrottscenter!

Vi måste våga prata om psykisk ohälsa! Den finns trots att den inte syns!
Den skadar så mycket mer än vad man kan se. Både personen som är drabbad och personerna som finns i ens närhet.

-------------------------------------------------------------------------------

Du Kan Om Du Vill! 🌟
Besök min hemsida för mera info.
Länk i BIO ⬆️

-------------------------------------------------------------------------------

#ptonlinecoach #online #icaniwill
#lifehacks #ptonline #lifeisgood

LÅT MIG FÅ UPPMÄRKSAMMA MIN FANTASTISKA PT ONLINE KLIENT ANETTE 🤩🙏🏼🌟 #StoltCoach ---------------------------------------------------------------------------------- Anette kontaktade mig i början på januari i år i hopp om att ändra sitt destruktiva tankesätt och hon hade bestämt sig för att göra en förändring. ---------------------------------------------------------------------------------- Anettes egna ord : Vissa personer när dem hamnar i pysisk ohälsa går ner i vikt, andra upp i vikt. I mitt fall slöt jag nästan äta helt... och det ledde till att kroppen la på sig ALLT jag åt.. Tog bara 1,5 år så var jag tillbaka där på botten.. men denna gång i en svår depression 😅 Men i januari i år bestämde jag mig för att jag ska köra mitt ego år! Jag ska göra det jag mår bra av, bygga för att vara stark inifrån och ut! Tog kontakt med en PT och fick hjälp med mat och så la vi till lite mera träning. Ni ser ju resultatet 4 månader efter att jag kom igång💪 Ångesten hänger ännu med och vissa dagar (ibland veckor) är allt bara skit! Men jag har hittat bra saker att fokusera på! Mitt företag inom hälsa och skönhet, min träning (gym, löpning och fotboll♡), vänner och familj som ger energi! Ett stort tack för alla som hjälper till att bygga upp mig igen! Ni gör så mycket mer än ni tror! Min fantastiska sambo ❤, min bästa vän, bästaste PT:n @pt_staffan, alla underbara ute på Gotlands idrottscenter! Vi måste våga prata om psykisk ohälsa! Den finns trots att den inte syns! Den skadar så mycket mer än vad man kan se. Både personen som är drabbad och personerna som finns i ens närhet. ------------------------------------------------------------------------------- Du Kan Om Du Vill! 🌟 Besök min hemsida för mera info. Länk i BIO ⬆️ ------------------------------------------------------------------------------- #ptonlinecoach #online #icaniwill #lifehacks #ptonline #lifeisgood

June 21, 2021

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com