@liefleven

Lief Leven

Unknown

Instagram posts and videos uploaded by liefleven

liefleven

class="content__text" 🤠 #liefleven

February 21, 2023

liefleven

class="content__text" Dag lieve, zachte Vissen, dit is jullie seizoen ♓️ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Herken jij je in het gedicht? Bestel de set en haal de beste eigenschappen in je naar boven 🔍✨🌙

February 20, 2023

liefleven

class="content__text" 💚 Kamp jij soms met negatieve emoties zoals jaloezie, hebzucht, angst om geld te verliezen en in te weinig denken? Dan kan de Jade groen je helpen. ​​​​​​​​ ​​​​​​​​

February 19, 2023

liefleven

class="content__text" Soms is het fijn om even wat rust te nemen, niet alles te overgehaast te doen. Neem je tijd en laat je lichaam beseffen wat er allemaal gebeurt is 🧡.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ De prachtige Premium maansteen oranje armband is altijd fijn om te dragen. Maansteen oranje staat namelijk bekend om zijn liefdevolle energie: het leven zien zoals het is en dit te waarderen. Het is de edelsteen voor wie het lastig vind om genoegen te nemen met wat het leven hun aanbiedt en hierin rust te nemen. Maansteen oranje heeft ook een ultieme rustgevende werking en is daardoor altijd fijn om bij je te dragen 🧡.

February 18, 2023

liefleven

class="content__text" ❤️❤️

February 17, 2023

liefleven

class="content__text" Wie is jouw superheld 🦸‍♀️ ? Je vader? Je moeder? Je vriendin? of toch je opa of oma? Deze zachtroze sleutelhanger is een mega leuk cadeau om aan iemand te geven die voor je jouw superheld 🦸‍♀️ is.

February 16, 2023

liefleven

class="content__text" ☁️☀️ De zon altijd bij je dragen? Het meest vrolijke kristal is de Citrien. In de kleur van de zon - geel - draag je altijd een stukje vrolijke energie bij je. Citrien staat voor levenslust het is de ketting die je bij je draagt op de mindere dagen. Om juist wel weer te voelen hoe licht het leven kan zijn. Weer even connecten met jezelf en je eigen stukje vrolijkheid. Citrien is verwerkt in een prachtige splitketting, zo draag je het kristal dichtbij je hartchakra ✨ Tik op het gedicht voor de ketting.

February 15, 2023

liefleven

class="content__text" Rozenkwarts is een edelsteen dat symbool staat voor de liefde ❤️. Het kan extra kracht geven aan je relatie of aan je vriendschap. Maar het kan ook helpen je zelfliefde te laten groeien, de liefde naar je zelf is namelijk net zo belangrijk als de liefde die je aan andere geeft. De steen kan je lichaam en gedachtes namelijk rust geven, het kan je daardoor leren jezelf te accepteren voor wie je bent. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ De steen staat ook bekend om zijn kalmerende werking die helpt bij stress, boosheid en angst. Rozenkwarts kan namelijk een positieve werking hebben op je hart. Het kan je helpen bij een hoge bloeddruk, brandwonden, vruchtbaarheidsproblemen, duizeligheid, verwarring en aandoeningen betreffende stress, zoals overspannenheid of een burn-out. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ *de rozenkwarts is tussen de 8 en 10 cm groot en kan verschillen met de foto.

February 14, 2023

liefleven

class="content__text" Wat voor liefs ❤️ doe jij vandaag voor een ander? Gewoon een simpele glimlach 😃? Of bak je koekjes voor je vrienden en vriendinnen? Geef de ander, jezelf en de aarde 🌎 wat extra liefde deze Valentijnsdag. Maar ook naast Valentijnsdag ( de dag van de liefde), elke dag 💛​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Gebruik de #liefdeisoveral en tag ons 💛

February 14, 2023

liefleven

class="content__text" Liefde vermenigvuldigt zich. Het begint bij jezelf. 💛✨ #liefleven

February 14, 2023

liefleven

class="content__text" 🧠🦵Een trauma slaat zich op in je lijf. Ook als je hoofd zo sterk getraind is om er geen aandacht aan te geven, is het er wel.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Het kan iets uit het verre verleden zijn, iets recent of een trauma van een ouder.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Trauma's zijn heel innemend, ze kunnen letterlijk je leven beïnvloeden, en het leven kan zwaar voelen.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Een trauma aangaan is niet iets dat je 'even doet.' Vaak is er een jarenlang proces aan vooraf gegaan voordat je je bewust wordt van je trauma.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ Een trauma is dus niet altijd een specifieke gebeurtenis, het kan ook een opstapeling van zijn, zoals een onveilige jeugd. Een professional kan je hierbij helpen en het onderscheid maken tussen wat van jou is en van een ander.​​​​​​​​ ​​​​​​​​ 💛Liefde voor iedereen die hier dagelijks mee worstelt. Je bent niet alleen.

January 21, 2023

liefleven

class="content__text" Alles is goed. 💛

January 21, 2023

Similar accounts

natgeo

284.3m followers

@natgeo
iamcardib

169.3m followers

@iamcardib
ddlovato

157.4m followers

@ddlovato
realmadrid

152.8m followers

@realmadrid
chrisbrownofficial

145.3m followers

@chrisbrownofficial
fcbarcelona

125.6m followers

@fcbarcelona
championsleague

113.4m followers

@championsleague
gal_gadot

109.3m followers

@gal_gadot
aliaabhatt

84.6m followers

@aliaabhatt
sooyaaa__

77.4m followers

@sooyaaa__
karimbenzema

76.5m followers

@karimbenzema
premierleague

72.7m followers

@premierleague

Disclaimer

The data provides is not authorized by TikTok. We are not an official partner of TikTok.

Use of materials from the resource is permitted only with a link to our resource.

Copyright © 2024 insiflow.com