alifsatar Instagram Analytics, Stats, Followers Count.

View the daily Instagram analytics of alifsatar. Find out full analytics and statistics below.

Alif Satar®️ Engagement Rate: 0.54%

Instagram Engagement Analytics for @alifsatar per post

Avg. Likes

17.9K

Avg. Comments

140

Avg. Engagement

0.54%

Latest Posts

Check out the most recent alifsatar Instagram photos! Click on any post to find Analytics for it.

Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

Peneman setia musim Olympic Games Tokyo.. My Garmin Tacx smart trainer + Storck Aero 2 TT bike, kayuh sambil tengok game badminton semalam, heart rate naik mencanak-canak. 😅🥵Truly, alif ada next level respect to all of our Malaysian Olympians🇲🇾.. to perform at their absolute best,to compete with the other world class athletes, with the amount of pressure on their shoulders must not been easy.. but yet, they persevere. Ni dok kira masa nak tengok Keirin plak.. Let’s go Malaysia! p/s Yang dok rumah tu, kalau kita geng @garminmalaysia jangan lupa tag alep!!! Kalau ada chance, kita kayuh sama2 dari rumah masing2 guna Garmin Tacx Neo2t! power bebbbb💪🏽😍🚀

  • heart
    5.9K Likes
  • heart
    33 Comments
  • engagement
    0.18% Engagement
  • heart
    5.9K
  • heart
    33
  • engagement
    0.18%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

dok belek2 gambar lama…😅 after 15 years in the industry, with 3 recording albums doing road tours, road shows and concerts, I still remember that day where it all started as if it was yesterday. SIAPA KORANG KENAL DALAM GAMBAR NI?😃 p/s Pengalaman hidup kita pun boleh jadi Anugerah Terindah dalam hidup kita.😘♥️

  • heart
    32.8K Likes
  • heart
    428 Comments
  • engagement
    0.99% Engagement
  • heart
    32.8K
  • heart
    428
  • engagement
    0.99%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

14/2/2019.. Sheffield, UK. pukul 4 pagi bertemankan maggie hot cup dan roti.. we recorded the demo of ‘Anugerah Terindah’. fast forward harini.. 2021, Anugerah Terindah and our band, are the first in Malaysia to have our song on Apple Music in Dolby Atmos sound experience😍♥️ Thanks for the support!! korang jangan lupa tengok music video kat Youtube okay? love you guys! @alifsatarandthelocos

  • heart
    5.2K Likes
  • heart
    24 Comments
  • engagement
    0.16% Engagement
  • heart
    5.2K
  • heart
    24
  • engagement
    0.16%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

You’re the mystery selama ini tersembunyi…..

  • heart
    1.9K Likes
  • heart
    18 Comments
  • engagement
    0.06% Engagement
  • heart
    1.9K
  • heart
    18
  • engagement
    0.06%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

14 feb 2019, 4am, Sheffield,UK. Masing2 jet lag,takleh tidur.. so we decided to write a song🙏🏽♥️ Hasilnya itulah ‘Anugerah Terindah’ Gambar ehsan @faliqauri dia yg amik gambar ni. p/s Yang bestnya, ramai bro2 husband2 sweet, tag lagu ni with their wife and kids in their video.. lavv it!

  • heart
    6.5K Likes
  • heart
    32 Comments
  • engagement
    0.19% Engagement
  • heart
    6.5K
  • heart
    32
  • engagement
    0.19%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

Dulu Alif ingat kalau work from home ni takde lah penat mana, tapi bila dah berbulan bulan ni terasa juga yang sebenarnya work from home ni boleh tahan gak penat dia. Mana tak nya, kadang kadang terpaksa berjaga sampai lewat malam nak kena zoom recording and meetings, waktu siang budak2 kecik kita kena bagi perhatian. Tapi Tolak Angin ni banyak membantu, especially dalam imunisasi badan Alif untuk kekal sihat dan cergas. Badan rasa ringan and energetic je.. Korang ada yang pernah cuba Tolak Angin ni tak? Cuba comment atau share apa yang korang rasa lepas consume Tolak Angin ni.. Mana yang baru nak cuba produk Tolak Angin ni, korang boleh beli di lazada, shopee & Watson #TolakAnginBanyakManfaat #TolakAnginMY #shopee #lazada

  • heart
    5.2K Likes
  • heart
    38 Comments
  • engagement
    0.16% Engagement
  • heart
    5.2K
  • heart
    38
  • engagement
    0.16%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

Join ZCITY Spin & Win and stand a chance to win an iPhone 12 Pro! Menang iphone broooooo!! Okay guys, this is really simple, you just have to login to ZCITY everyday for a free spin, share it on your Facebook and you get another free spin. Better don’t miss out, otherwise you’ll be sad!!😝😜 @zcity.malaysia #ZCITY #SPIN&WIN

  • heart
    3.1K Likes
  • heart
    9 Comments
  • engagement
    0.09% Engagement
  • heart
    3.1K
  • heart
    9
  • engagement
    0.09%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

What an honour to be the first!🙏🏽🥳 Korang kena dengar lagu ‘Anugerah Terindah’ on @applemusic with the Dolby Atmos.. pakai earphones, the sound is just simply amazing… @alifsatarandthelocos

  • heart
    2.5K Likes
  • heart
    27 Comments
  • engagement
    0.07% Engagement
  • heart
    2.5K
  • heart
    27
  • engagement
    0.07%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

Beautiful sunday with my Anugerah Terindah…♥️😍 may God grant you happiness with yours always.. p/s korang buat video pakai lagu ‘Anugerah Terindah’ tag alif ok! @alifsatarandthelocos

  • heart
    22.7K Likes
  • heart
    121 Comments
  • engagement
    0.68% Engagement
  • heart
    22.7K
  • heart
    121
  • engagement
    0.68%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

Duet dengan penyanyi ke penyamar? jom kita tengok malam ni😜😜🥸 @tv3malaysia Catch us later.. perform lagu baru ‘Anugerah Terindah’ live! see ya! @alifsatarandthelocos

  • heart
    6.4K Likes
  • heart
    54 Comments
  • engagement
    0.19% Engagement
  • heart
    6.4K
  • heart
    54
  • engagement
    0.19%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

Korang pernah tak meeting online sampai berpeluh?😅 super session with @faizul.ridzuan @wtfaizul .. something is coming up, insyaAllah dapat bantu ramai orang💪🏽💯 Inspiring stories shared during this zoom session alhamdulillah.. seronok dengar ramai orang berjaya.. we can all do it too!

  • heart
    7.1K Likes
  • heart
    92 Comments
  • engagement
    0.21% Engagement
  • heart
    7.1K
  • heart
    92
  • engagement
    0.21%
Alif Satar®️ Instagram
alifsatar Instagram

Behind the scene footage official MV ‘Anugerah Terindah’ … at the beautiful @therumahotel Korang dah dengar belum? go check out the MV on Youtube kalau belum💪🏽 You’ll love it.😎 #MyAnugerahTerindah

  • heart
    7.1K Likes
  • heart
    37 Comments
  • engagement
    0.21% Engagement
  • heart
    7.1K
  • heart
    37
  • engagement
    0.21%

FAQ - alifsatar Instagram Account Stats

Here are some of the frequently asked questions about Alif Satar®️ Instagram Account.

Answer: alifsatar Instagram account has 3.4M followers.
Answer: Engagement rate of alifsatar Instagram is 0.54%
Answer: Average likes are about 17.9K per post.
Answer: Average comments are about 140 per post.
Answer: Official Alif Satar®️ username Instagram is @alifsatar